revista

Joan Rovira encapçala l'Enderrock de setembre

L’Enderrock 265 també inclou entrevistes a La iaia, Salva Racero i Los Sírex

La revista d’aquest mes ve acompanyada d'un EP en acústic amb temes del músic de l'Ebre

| 01/09/2017 a les 07:21h

Portada de la revista Enderrock nº 265
Portada de la revista Enderrock nº 265 | Michal Novak

La revista Enderrock del mes de setembre està encapçalada per Joan Rovira, el músic de l'Ebre que travessa límits. En una conversa amb l'escriptor Andreu Carranza, el cantant repassa la seva història vital i trajectòria professional. Enguany ha sortit el seu segon disc, Encara tenim temps (Satélite K, 2017), ple de peces de cantautor absolut, i l'Enderrock ve acomanyat d'un EP de cançons seves en acústic. Rovira també serà al primer concert del cicle Enderrock Sona del curs, el 6 de setembre, per presentar els nous temes.

Al número de setembre també s'hi poden trobar entrevistes centrals a La iaia, que s’ha recreat en la fórmula del pop per servir una desena de cancons boniques i senzilles a Tornar a ser u (RHRN, 2017), Los Guardians del Pont –hereus del rock dur de Sangtraït–, Salva Racero –en plena preparació del debut en solitari després de deixar Lax'n'Busto– i el mític grup Los Sírex –amb motiu del seu retorn Que nos quiten lo bailao (L’Indi Music, 2017)–.

El Calella Camping Rock, que fa 40 anys es va coronar com el primer festival estatal de tres dies, amb una vintena de grups de rock progressiu i psicodèlic, ocupa també un espai preeminent amb un reportatge històric a càrrec de Joaquim Vilarnau. No és aquest l'únic festival de la revista: l'estiu ha deixat un bon grapat de postals festivaleres per a tot tipus de públic: el paradís musical del Vida, el popular Canet Rock, l’eclecticisme del Cruïlla, la ciutat somiada del Clòwnia, la fusió de l’Acampada Jove... Repassem la ruta sencera.

Els músics d'actualitat –Xavi Alías, Manu Guix, Carlitos MiñarroJair Domínguez...–, els articles d'opinió a càrrec de la música Anna Roig i el periodista Josep Martín, la conversa entre músics i cuiners entre Muchacho i Xavier Lores i les guies del Mercat de Música Viva de Vic i la Fira Mediterrània de Manresa són altres continguts.

Portada de la revista Enderrock núm. 265. Foto: Michal Novak

Arxivat a: Enderrock, revista, Enderrock 265, Joan Rovira, continguts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.