Estrena

Barbablanca veuen la llum i estrenen el primer videoclip

Estrenem «He vist la llum», el primer vídeo de la banda formada per excomponents de Sangtraït

El grup s'estrenarà en directe en un concert a La Mirona el 21 d'octubre

| 27/09/2017 a les 07:00h

Barbablanca
Barbablanca | Teo Corominas
Tothom sap que de les cendres de Sangtraït en va néixer una banda que ja té recorregut discogràfic i sobre els escenaris: Los Guardians del Pont. El llegat dels jonquerencs ara té un altre grup, Barbablanca, amb dos antics músics de la formació: el guitarrista Josep Maria Corominas 'Coro' i el bateria Martín Rodríguez. Fa poc que Barbablanca ha publicat el seu primer disc, Un tro a la nit (Picap, 2017).

Abans que arribi el dia, Enderrock estrena el seu primer videoclip, “He vist la llum”. "És una cançó que parla d’un tema molt quotidià: les històries de parelles. Està fet amb un mig temps i li hem donat una mica d’alegria”, explica Coro. El clip comença amb la imatge d'unes motos, que recorden el vídeo d'"Alè de mil cent". La realitat és que no hi té res a veure: "Quan pensàvem com havia de ser el videoclip, el director va proposar que arribéssim amb les motos al local d’assaig. Ni tan sols hi vam pensar".



A Coro no li molesta que es digui que el so de Barbablanca és similar al que tenia Sangtraït. "No em pot molestar perquè jo era el guitarra solista i era cocreador dels temes… És molt fàcil que soni similar. Seria com dir a Mark Knopfler que no soni Knopfler… Cadascú té el seu toc i la seva pulsació i això no es pot ocultar."

Ara es preparen per la presentació del disc, a La Mirona de salt el 21 d'octubre. "Des que vaig deixar Sangtraït no he pujat a un escenari més que de manera esporàdica en concerts molt concrets com el Canet Rock o al que es va fer amb motius dels incendis de l’Empordà. En tinc moltes ganes i ja m’estan entrant els nervis…"
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, los guardians del pont, He vist la llum, estrena, clip, Barbablanca

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.