Penelles s'omple de cantautors

La població de la Noguera acull el primer festival Rodautors

Entre avui i demà hi actuaran vint propostes artístiques

| 21/10/2017 a les 10:00h

Meïa
Meïa | Arxiu de l'artista
El Rodautors és un festival itinerant que neix amb la voluntat de trobar nous espais i noves maneres per tal que els cantautors i les cantautores puguin fer arribar les propostes artístiques al públic. La idea és que els mateixos cantautors, en col·laboració amb les associacions culturals locals de les poblacions on tingui lloc el festival, són els que organitzen cada edició del Rodautors.

La primera edició té lloc aquest cap de setmana a Penelles (la Noguera), on es presentaran vint cantautors i cantautores, seleccionats entre 51 propostes rebudes. Els seleccionats són: Roigé, MeïaMarcos GalloNerea BassartOriol GinestàPedro Sin PeligroRaül BenéitezJosep Maria GarbinadaElena SaavedraEdu QuindósAlba MirásSissa VivaPrimoZonBorraz con ZetaMadamme MustashJosep Lluís NotariChicharroKenneth BatisteMarina Gil i Lo Martí de Termens.

Al marge de les actuacions hi haurà altres actes paral·lels, com la taula rodona Ja sóc cantautor/a i ara que faig? amb Jordi Gasion, Maite Sadurní, Gerard Martínez i Roger Argemí, i la projecció de diverses pel·lícules: La cançó censurada (documental), Searching for Sugar Man (documental), Once (pel·lícula de cantautors/es) i Canta (cinema en família).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Borraz con Zeta, PrimoZon, Sissa Viva, Alba Mirás, Edu Quindós, Elena Saavedra, Josep Maria Garbinada, Raül Benéitez, Pedro Sin Peligro, Oriol Ginestà, Nerea Bassart, Marcos Gallo, Meïa, Roigé, Josep Lluís Notari, Chicharro, Madamme Mustash, Kenneth Batiste, Marina Gil, Lo Martí de Termens, Rodautors

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.