Sona9

Avui, gran final del Sona9 2017 amb Ju, Salvatge Cor o Senyor Oca

A la sala Luz de Gas de Barcelona a les 20 h es coneixerà qui s'endú el premi de la dissetena edició del concurs

Encara ets a temps de demanar una entrada per a la gran final

| 15/11/2017 a les 10:14h

Finalistes Sona 9 2017
Finalistes Sona 9 2017 | Carles Rodríguez
Ha arribat el dimecres 15 de novembre, la data que marca el final de la dissetena edició del concurs Sona9 després de gairebé un any de fases, eliminatòries i proves que només tres grups han aconseguit superar en la seva totalitat. Aquestes tres bandes son Ju (pop, reggae, r'n'b; Gurb), Salvatge Cor (pop-rock; Palma) i Senyor Oca (hip-hop; Barcelona). Avui a la sala Luz de Gas els tres finalistes es disputaran el primer premi.
 
Les portes de la sala s'obriran a les 19.30 h i la final començarà puntual a les 20 h. La gala del Sona 9 2017 tindrà tres parts ben diferenciades: A la primera actuaran els tres grups finalistes, a la segona, i mentre el jurat decideixi el veredicte final, es podrà gaudir de l'actuació de Lakaste (guanyadors del premi Sona9 2016), que presentarà les cançons del seu primer disc, Desastres naturals (DiscMedi 2017) i per acabar la part final de la festa serà amb l'entrega de premis.

Com a novetat d'enguany, els tres grups finalistes també opten al Premi per Votació Popular, que s'atorgarà al grup que obtingui més vots del públic assistent. El programa Sona9 d'iCat transmetrà la final en directe i donarà a conèixer el guanyador del Sona9 2017.

Les invitacions per assistir a la final es poden aconseguir a través del següent formulari.





Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9, Senyor Oca, Salvatge Cor,

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.