actualitat

El cartell complet del concert per la llibertat dels presos polítics

Una quarantena d'artistes pujaran a l'escenari de l'Estadi Olímpic Lluís Companys aquest dissabte

Gerard Quintana, Lluís Gavaldà, Pemi Fortuny i Natxo Tarrés al concert de l'Assemblea

| 27/11/2017 a les 11:25h

Concert pel la Llibertat al Camp Nou l'any 2014
Concert pel la Llibertat al Camp Nou l'any 2014 | Xavier Mercadé
El concert per la llibertat dels presos polítics, organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana i previst per aquest dissabte 2 de desembre, ja té el cartell complet. La mateixa entitat ha donat a conèixer la llista definitiva, a la qual s'afegeixen grups com Ovidi 3, l'Orfeó Català, Ivette Nadal i Pau Alabajos als ja anunciats Amics de les Arts, Companyia Elèctrica Dharma i La Banda Impossible, entre molts altres. A més, hi ha previstes algunes sorpreses que encara no s'han donat a conèixer.

"Hem de ser capaços d'omplir l'Estadi, que té capacitat per acollir 60.000 persones", ha explicat a Enderrock.cat la productora artística de l'esdeveniment, Gemma Recoder. Ha avançat també que el concert serà un esdeveniment que unirà generacions i on el públic podrà cantar constantment, perquè coneixerà totes les cançons. "No ens podem permetre que l'Estadi no estigui ple, perquè ho aprofitaran a les televisions i portades de diari espanyoles", assenyala Recoder.
   

En total seran més d'una quarantena els artistes que pujaran a l'escenari en un esdeveniment solidari i de protesta, la recaptació del qual anirà a parar completament a la caixa de solidaritat de l'ANC. El concert se celebrarà aquest dissabte 2 de desembre a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona, i tindrà una durada d'unes 3 hores. Les entrades es poden obtenir en aquest enllaç.

Arxivat a: Enderrock

COMENTARIS

Cartell

Amadeu Casas , 02/12/2017 a les 21:24

Aquest no és el cartell definitiu.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.