Concert

Xiula porta la música, l'animació i el teatre al Bornet de Cançons

La banda presenta el seu espectacle musical «Donem-li la volta al món» el diumenge 3 de desembre

| 29/11/2017 a les 13:21h

Xiula
Xiula | Xavier Mercadé
El grup d'animació Xiula actua el diumenge 3 de desembre a les 12h a El Born Centre de Cultura i Memòria. Ho farà en el marc del cicle Bornet de Cançons, que ofereix programació musical infantil per a públic familiar. 

La banda presenta Donem-li la volta al món, l’espectacle musical d’animació amb el qual treballa diferents valors: compartir, conviure, estimar i adquirir compromís per millorar l’entorn, sempre des de la diversió.

Encara que en un principi sembli que es limitin a fer festa, els músics treballen amb continguts crítics i amb esperit. Estan molt connectats al món de l'educació i a les necessitats i conflictes de les persones i la societat. 


Actualment Xiula està format per Jan Garrido –músic, educador social i ànima del grup– a la veu i la bateria, el també músic i educador social Rikki Arjuna a la guitarra i veus, Adrià Heredia –músic de professió implicat en un munt de bandes– al baix i les veus, i Marc Soto –músic i membre de La Sra. Tomasa– també a la guitarra i veus. El grup és autor de la cançó "Verdura i peix", el seu tema més conegut, un rap que ja suma més de 150.000 reproduccions a Youtube.

Pel cicle Bornet de Cançons també hi passaran Marc Serrats 'Xarramequ' i Raph Dumas, a l'espectacle Bressola 40 anys. Pots comprar les entrades dels concerts aquí.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, born centre cultural, Xiula, infantil, bornet de cançons

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.