L'actualitat musical en 5 videoclips

Recopilem les novetats d'El Petit de Cal Eril, Ferran Palau, Smoking Souls, Sense Sal i Xarim Aresté

Els clips més vistos del 2017

| 23/01/2018 a les 12:00h

Ferran Palau
Ferran Palau | Martina Matencio


Smoking Souls
Els rockers de Pego tot just han estrenat un nou senzill amb la col·laboració dels asturians Desakato. A Smoking Souls els agrada molt cuidar la imatge dels seus videoclips, i aquesta nova cançó no n'és una excepció.



El Petit de Cal Eril
El nou periple de Joan Pons arriba en tres fascicles. El nou treball, △ (Bankrobber, 2018), s'ha gestat en tres indrets diferents (Guissona, Nova York i Olot) on s'han gravat tres cançons, una a cadascun. El disc també s'acompanyarà de tres videoclips i ja n'ha publicat dues parts (aquí teniu el primer).



Sense Sal
La banda vallesana ha decidit fer una cançó col·laborativa amb l'ajuda dels seus seguidors. A través de les xarxes socials, el públic ha anat enviant-los frases que estaven relacionades entre si, i Sense Sal s'han encarregat de la música. El resultat l'han publicat en un nou clip on es poden veure els autors de cada frase.



Ferran Palau
El proper 9 de febrer el bandautor de Collbató Ferran Palau (també membre d'Anímic) publicarà el seu segon disc en solitari, Blanc (Halley Records). El primer avançament arriba amb aquest videoclip, "Serà un abisme", on es pot veure el músic acompanyat del seu fill i la seva banda en bicicleta. 



Xarim Aresté
"M'ho has d'escriure amb foc" és una de les cançons de l'últim disc del músic de Flix, Polinèsies (Bankrobber, 2017), i ara també té videoclip. És un compendi d'imatges antigues d'un viatge en avió amb un final incendiari.
Especial: Videoclips
Arxivat a: Enderrock, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.