estrena

Estrenem «A.C.A.B.», nova cançó de Pirat's Sound Sistema on denuncien la brutalitat policial

Estrenem la cançó «A.C.A.B.» juntament amb KOP, del nou àlbum del trio de Sants, 'Remena'

Es tracta del primer treball de la banda en 5 anys

| 06/02/2018 a les 12:00h

Pirat's Sound Sistema
Pirat's Sound Sistema | Àlex Belza
El trio de Sants Pirat's Sound Sistema presenta una nova col·lecció de 10 hits produïts amb calma, els primers que arriben des de la publicació del seu darrer àlbum, l'any 2012, Em bull la sang (Propaganda pel Fet!). Remena (Propaganda pel Fet!, 2018) és el nom d'una nova entrega discogràfica que veurà la llum el 9 de febrer i on col·laboren artistes com Tremenda Jauría, Resiliència, Bittah, el jamaicà Blackout JA i Juanra del grup KOP. Aquest darrer és el coprotagonista de la cançó "A.C.A.B.", que estrenem en exclusiva a Enderrock.cat.

El tema denuncia sense embuts la brutalitat policial a ritme de reggae. "'A.C.A.B.' és una cançó que tenia al tinter des de feia força temps: havíem intentat quadrar-la amb algunes produccions antigues però mai ens topàvem amb el riddim adequat", explica l'MC de la banda, Joan Soto. "Sempre m’havia semblat que calia un bon dancehall, una base ben potent que anés d’acord amb el contingut canyero de la lletra."

Les circumstàncies van ser les idònies quan el productor del seu darrer disc, Oriol 'Puxi' Puig, els va ensenyar el que havia estat preparant, moment en què la banda va tenir clar que havia trobat la versió 2.0 del seu clàssic "Mossos d'Esquadra". "El riddim del Puxi i la melodia i lletres que teníem van quadrar a la primera, i a l’hora de triar la col·laboració no hi havia dubtes: calia un company de batalles musicals i batalles de carrer, algú que se la sentís com nosaltres. I qui millor que el Juanra de KOP, que és de la família Pirata des de fa tants anys?", comenta el músic sobre com es va gestar la cançó.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Pirat's Sound Sistema, Remena, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.