festivals

El festival Vida incorpora 30 nous noms al cartell

Núria Graham, Los Planetas i Guille Milkyway són alguns dels principals reclams catalans

| 15/02/2018 a les 19:30h

Imatge il·lustrativa
El festival Vida celebra el cinquè aniversari després de quatre edicions màgiques des que es va instal·lar el 2014 l'entorn idíl·lic que proporciona Vilanova i la Geltrú. La trobada d'enguany, que tindrà lloc del 28 de juny a l’1 de juliol, se celebrarà amb un cartell eclèctic que avui inclou 30 noves confirmacions, a més dels artistes ja anunciats. 

Un ampli ventall d'incorporacions s'ha fet públic avui, entre les quals destaquen noms com els de Of Montreal, Elvis Perkins, Josh Rouse, Hookworms, DBFC, Za!, Novedades Carminha, Bart Davenport, Perro i Great News, entre molts altres. A més, encara queden algunes sorpreses per anunciar-se. De moment el cartell queda així:
 


Les entrades
Els abonaments per gaudir del Vida 2018 segueixen a la venda al preu de 85 euros, juntament amb la resta d'opcions d'abonaments: Wild Side, Kids i Family Pack. Com a novetat amb la sortida del cartell, avui el Vida ha posat també a la venda les entrades de dia. 

Accedir al festival
Enguany l'organització vol tornar a facilitar tant com pugui l'accessibilitat al recinte. És per això que hi tornarà a haver el servei Vida Bus, que reforçarà les tres línies que habitualment hi ha en servei: Vilanova i la Geltrú, Càmping i Sitges. També s'hi afegirà el suport de Rodalies Renfe, que disposarà del servei de trens especials per a les matinades (03.30 h) amb parada única a Sitges i Barcelona i disposarà d’un descompte especial del 30%. Com a novetat, el Vida, a través de l’aplicació Bus Up, aposta per crear noves línies de bus per cobrir gran part de Catalunya i, eventualment, algunes de les principals ciutats de l’Estat. El servei es llançarà el proper 23 de febrer.

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Vida, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.