Actualitat

Apolo celebra el 75è aniversari amb un non-stop de música local

Escena Barcelona serà l'escenari de 12 hores dedicades a l'entramat musical local el proper 3 de març

Sala Apolo: l'olor de la nit

| 20/02/2018 a les 13:00h

Sala Apolo
Sala Apolo | Juan Miguel Morales
Coneguda per tots els barcelonins i també pels no-barcelonins, la sala Apolo s'ha convertit en un dels locals més emblemàtics de la ciutat Comtal. Aquest 2018 celebra el 75è aniversari amb una programació especial que tindrà com a finalitat rememorar la història de la sala i mostrar el seu recorregut musical sota el lema 'Tot canvia. Res canvia'.

75 anys a l'esquena no es poden celebrar de qualsevol manera. Per això, amb motiu del seu aniversari, Apolo presenta el format Escena Barcelona, que serà el tret de sortida de la festa d'inauguració dels seus 75 anys el proper 3 de març, amb tot un dia dedicat a l'entramat musical local. Des de les 12 del matí fins a les 12 de la nit la sala acollirà una gran varietat dels grups, productors i discjòqueis significatius de la ciutat, que actuaran a la sala gran i a La [2] d'Apolo. A més, per als més difícils de convèncer, Apolo ha anunciat també que l'entrada per a aquest esdeveniment serà totalment gratuïta.

S'han anunciat ja les primeres confirmacions d'Escena Barcelona. Aquest nou format portarà el pop de Me and the Bees, el folk de Ran Ran Ran i el garatge de Pentina't Lula i Las Ruinas. Dotze hores seguides de concerts donaran peu a una gran varietat de gèneres musicals, també amb el punk de Minima i Heather. Daniel Ruiz a.k.a Weinf serà l'encarregat de posar el toc psicodèlic a Escena Barcelona, i Runa, amb alguns components del grup de surf-rock Tiki Phantoms, presentaran el seu nou disc Rito estacional (BCore Disc, 2018). 

En el vessant més pop trobarem Museless, nova musa del pop electrònic català, i Desert, experts a crear temes amb aires tant paisatgístics com ballables. D'altra banda, els ritmes urbans seran de la mà de MC BusetaKhadijha Zhar i l'electrònica de Veski i Vernon Sullivan, Alicia Carrera i SDH.

Completen aquest primer cartell els joves Bruises, que presentaran els seus temes de dream-pop, i Weia amb el seu pop evocador.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, La [2], Museless, Concerts, pentina't lula, Ran Ran Ran, Sala Apolo, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.