Cançó

«Pido perdón porque he comprendido», el nou rap de Valtonyc a Youtube

El raper mallorquí condemnat a 3 anys i 6 mesos de presó publica la seva primera cançó després de la sentència del Tribunal Suprem

Els músics reben amb indignació la sentència del «Cas Valtonyc»

| 27/02/2018 a les 17:35h

Valtonyc
Valtonyc
El raper mallorquí Miquel Àngel Arenas, conegut com a Valtonyc, ha publicat avui el primer rap des que fa una setmana es va saber que el Tribunal Suprem el condemnava a tres anys i sis mesos de presó. Els motius de l'òrgan judicial eren els delictes d'enaltiment del terrorisme i injúries i calúmnies contra la corona, i ara l'artista balear rebat els arguments que el condemnen amb la seva millor arma, la paraula rapejada.

La cançó que avui ha penjat a Youtube porta el títol "Pido perdón porque he comprendido" i parla dels sentiments que ha viscut aquestes darreres setmanes. Valtonyc ha rebut el suport de la gran majoria del sector musical, i la primera actuació de tall simbòlic la farà a la gala dels Premis Enderrock 2018 aquest 7 de març. A més, un gran nombre de festivals l'han inclòs als seus cartells per denunciar el que consideren una "vulneració flagrant als drets de llibertat d'expressió". 

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Valtonyc, Cas Valtonyc, vídeo, Pido perdón porque he comprendido

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.