revista

Els Catarres protagonitzen la revista Enderrock de març

L'Enderrock 272 també inclou entrevistes a Ebri Knight, Roger Mas, Roba Estesa i Pau Alabajos

La revista d'aquest mes regala el disc 'T'agrada el blues?' amb els blues inèdits que cada setmana Quico Pi de la Serra presenta a la ràdio

| 01/03/2018 a les 08:30h

Portada Enderrock 272
Portada Enderrock 272 | Michal Novak

Si hi ha un grup que s'ha distingit per ser constant, percebedor i per tenir fama de no deixar mai de treballar, aquest és Els Catarres. Els d'Aiguafreda, però, també necessiten descansar abans d'embarcar-se en l'aventura d'un nou disc. Aquest mes la revista Enderrock dedica la portada i una entrevista en profunditat al grup, que després d'un guaret merescut torna amb el seu quart àlbum, Tots els meus principis (Música Global, 2018).

Dins les pàgines del número 272 també hi trobem entrevistes a Ebri Knight, Roba Estesa, Roger Mas, Pau Alabajos i KOP, tots amb nous treballs sota al braç. El disc T'agrada el blues? (Música Global, 2018) que es regala amb l'Enderrock de març commemora els 25 anys del programa de blues a Catalunya Ràdio que condueix Quico Pi de la Serra. Les 23 cançons que conté aquest CD són les que, durant les últimes tres temporades, el músic i prescriptor ha anat creant cada setmana.

Dos dels continguts forts d'aquest Enderrock 272 són els reportatges sobre, precisament, el blues que es fa a Catalunya i sobre la revolució del vinil. En format més breu també hi apareixen noms que estan d'actualitat com Flamingo Tours, Balkan Paradise Orchestra, David Busquets o Falsterbo. A la secció 'Acords i desacords' opinen Joan Miquel Barceló i Jordi Nopca, a 'Tal dia farà un any' es recorden els 50 anys del 'Cas Serrat' a Eurovisió, i a més es dona continuïtat a la secció 'Vins i cançons' amb una entrevista compartida entre un artista i el propietari d'un celler català. Aquest mes Josep Thió de Sopa de Cabra visita el celler La Vinyeta a Mollet de Peralada i conversa amb el seu propietari Josep Serra.

A més d'aquests continguts no poden faltar la clàssica selecció de fotos de 'Rockviu', la ressenya del mes a càrrec de Jordi Bianciotto i la resta de ressenyes de discos. Tampoc falten la secció 'Herois particulars' (aquest mes amb Núria Graham parlant d'un dels seus discos predilectes) o la del 'Backstage' de Míriam Cano, on es repassen les dècades de la sala Magic de Barcelona. A més, la revista de març fa un repàs exhaustiu dels guanyadors i nominats dels Premis Enderrock 2018.

Portada Enderrock 272. Foto: Michal Novak

Arxivat a: Enderrock, revista, Els Catarres, Enderock 272, Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.