Premis Enderrock

Els comerços de Girona, amb els Premis Enderrock 2018

La iniciativa es durà terme de l’1 al 7 de març

Cada establiment apadrinarà un dels 50 millors discos catalans de l'any i distribuirà àlbums promocionals entre els clients

Els finalistes dels Premis Enderrock per votació popular

| 01/03/2018 a les 13:00h

La botiga 'Zeppelin, un Món de Jocs' apadrina el disc de Txarango
La botiga 'Zeppelin, un Món de Jocs' apadrina el disc de Txarango
Els comerços de la ciutat de Girona s’han bolcat de ple en la difusió de la música catalana, coincidint amb la festa de celebració dels Premis Enderrock 2018, que se celebrarà el dimecres 7 de març a l’Auditori de la ciutat. A partir de l'01 de març i fins a la data de la gala, els establiments gironins s’ompliran de música i lluiran als seus aparadors un expositor amb un dels 50 millors discos de l’any elegits per la crítica dels Premis Enderrock 2018.

El display inclourà el disc original, un text explicatiu i un codi QR perquè els clients puguin descobrir-lo i escoltar-lo a través de l'enllaç a la plataforma Spotify. A més, les botigues que s’han adherit a la iniciativa distribuiran entre els seus clients més de 6.000 discos promocionals de música en català amb l’objectiu d’apostar pel consum cultural i al mateix temps incentivar i premiar el comerç de proximitat.

La campanya, que es fa per primera vegada, ha tingut molt bona acollida entre el comerç local, i en total s’hi han sumat una seixantena d'establiments comercials de la capital gironina, que es poden consultar en un Google Maps creat expressament per a l’ocasió.

Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Premis Enderrock 2018, Girona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.