festivals

Manolo García, Loquillo i Els Catarres, principals reclams catalans del Cap Roig

El festival reuneix un bon grapat d'estrelles mundials, com Joan Báez, Damien Rice i Roger Hodgson

| 02/03/2018 a les 11:57h

Loquillo
Loquillo | Juan Miquel Morales
El Festival de Cap Roig assoleix enguany la majoria d'edat amb una edició que engegarà el 13 de juliol i s'allargarà fins al 22 d'agost. Ho farà repetint la localització idíl·lica que ofereixen els jardins de Cap Roig a Palafrugell, on es troben bona part dels estiuejants de la Costa Brava. Enguany s'hi citaran grups catalans com Els Catarres, Manolo García i Joan Dausà, tots amb nous discos sota el braç; Joan Báez fent les seves últimes passes sobre els escenaris, i llegendes mundials com Roger Hodgson i Sting.

El cartell té més artistes llatinoamericans que mai, i serà Luis Miguel qui inaugurarà la cita el 13 de juliol. El pop de Bryan Ferry, Manà, Juanes, Damien Rice, James Blunt, TexasAndrea Bocelli i el quartet colombià Morat completen el recull de grups internacionals.

No hi faltaran tampoc referències de casa i algunes de més properes: Rosario, Luz Casal, Macaco, Hombres G, Sergio DalmaPablo López, Taburete, Jarabe de Palo i Loquillo entretindran un públic variat, fent valer l'eclecticisme sobre el qual s'erigeix la cita. Per la seva banda, Antonio José protagonitzarà el concert solidari d'aquesta edició, mentre que Dàmaris Gelabert i el Mag Lari seran els encarregats de fer-ho passar bé als més petits.

Enguany l'oferta gastronòmica de Cap Roig continuarà a càrrec de Via Veneto, que elaborarà una proposta amb productes de temporada de l'Empordà.
Arxivat a: Enderrock, Palafrugell, festivals, Cap Roig

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.