Actualitat

Ocults tornen a la carretera

La mítica banda mallorquina reprèn l'activitat en directe amb un repertori que rememorarà els seus grans èxits

| 19/03/2018 a les 16:20h

Ocults
Ocults | Anastasia Egórova
El grup dels germans Nicolau torna als escenaris. Ocults va encapçalar la primera onada de pop-rock en català fet a les illes als anys 90. Seguint l'exemple dels menorquins Ja T'ho Diré, es van instal·lar a Catalunya per tirar endavant la seva carrera, i van esdevenir un dels primers grups mallorquins que feien gira regularment arreu dels Països Catalans. El seu líder i cantant, Toni Nicolau, explica: "Ha estat un fet circumstancial, no cercat. Els membres del grup ens hem anat trobant en situacions en què ens demanaven que tornàssim a oferir concerts, fans d'arreu que ens reclamaven, sobretot a les festes dels pobles...".



Els integrants del grup es van ajuntar per avaluar energies i veure si estaven disposats a tornar a engegar l'activitat. La resposta va ser unànime: "En menys de vint minuts ja hi estàvem capficats, com si el temps no hagués passat des de la darrera vegada que vam actuar. Ocults érem un grup de directe. Durant 18 anys vam fer una infinitat de concerts. No tenim cap intenció de gravar nou disc. Volem disfrutar d'aquelles cançons històriques que van deixar una empremta, tant en nosaltres com en un públic que abasta més d'una generació".

El proper 1 de juny a la plaça de Ramon Llull de Manacor els seguidors de la mítica banda manacorina podran corejar els clàssics "Pa amb oli nacional, "Hola, Pilar" o "Qui l'agafa és seva" en una festa de tornada que serà el tret de sortida d'una gira de concerts i de revetlles amb un repertori que rememorarà els anys daurats de la formació. Nicolau sentencia: "A Mallorca es continua fent molt bona música. En el nostre cas no podem oblidar fets com que l'estiu del 'Pa amb oli nacional', només a Mallorca vam fer vuitanta concerts, allò fou una bogeria. Encara no ho entenem. Ara bé, independentment del moment de la carrera en què estiguis, s'ha d'intentar disfrutar al màxim del que fas. Quan estàs en aquest estat és quan pots donar el millor de tu".
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Ocults, EDR Balears

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.