Concerts

Saps qui toca al festival Strenes aquesta setmana?

Del 13 al 15 d'abril artistes com Sau30, Txarango, Maria del Mar Bonet, Judit Neddermann o El Petit de Cal Eril presentaran novetats a l'Strenes

Pep Sala: «Sau no torna ni tornarà, només ens reunim per fer uns quants concerts»

| 12/04/2018 a les 17:30h

La formació original de Sau
La formació original de Sau | Martí E. Berenguer
El Festival Strenes continua aquesta setmana amb tres intensos dies plens de grans noms. La programació començarà a les 21 h del divendres 13. A la mateixa hora tindran lloc dos concerts que representen el passat i el present de l'escena musical catalana. D'una banda, Judit Neddermann presentarà el seu últim disc, Nua (Satélite K, 2018), al Teatre Municipal, i de l'altra, Sau30 oferirà, amb les entrades exhaurides, el primer concert del seu projecte Sau30, on la formació original del grup s'ajunta de nou per fer una petita gira que commemori els 30 anys de la formació del grup. Aquell mateix dia a les 22 h, i també amb les entrades exhaurides, Txarango farà el concert de presentació de la seva nova gira a la sala La Mirona. 

L'endemà, el dissabte 14, serà el torn dels britànics Morcheeba, que després d'una aturada arriben a l'Strenes per fer l'únic concert a Catalunya a l'Auditori de Girona. A la mateixa hora, el Teatre Municipal acollirà la presentació del nou espectacle de Maria del Mar Bonet Què volen aquesta gent, on la cantautora mallorquina recuperarà els clàssics de la seva etapa més reivindicativa. A les 22 h, el Petit de Cal Eril estrenarà a Girona el seu nou disc △ (Bankrobber, 2018) a l'Auditori CC La Mercè, que després acollirà el concert de North State dins la secció Talent Gironí. 

Finalment, per tancar el cap de setmana, la quarta generació del grup Macedònia presentarà a les 18 h el seu nou disc Estic contenta (Promo Arts Music, 2017) a l'Auditori, mentre que als Jardins de la Mercè Sara Terraza i Pau Blanc completaran la secció Talent Gironí a les 18 h i a les 19.30 h, respectivament.
Especial: Agenda
Arxivat a: Enderrock, Festival Strenes, Txarango, El Petit de Cal Eril, Sau30, Maria del Mar Bonet, Morcheeba, North State, Macedònia, Sara Terraza, Pau Blanc, Judit Neddermann, Strenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.