Concerts

L'Strenes de Girona està de festa major

Valtonyc, La iaia, Quimi Portet, Roba Estesa, Projecte Mut i Gertrudis són alguns dels protagonistes de la penúltima setmana del festival gironí

Els dies 20 i 21 d'abril el festival torna a portar la Festa Major de l'Strenes a la plaça de Catalunya de Girona

Gertrudis es posen el nas de pallasso

| 19/04/2018 a les 17:30h

Projecte Mut
Projecte Mut | Michal Novak
El Festival Strenes encara la recta final organitzant la Festa Major de l'Strenes, que omplirà els dies 20 i 21 d'abril la plaça de Catalunya de Girona de concerts d'artistes com Valtonyc, La Iaia, Roba Estesa, Gertrudis o Projecte Mut, juntament amb una fira d'entitats del voluntariat.

La programació de la setmana començarà el dijous 19 d'abril amb la segona jornada de l'Strena't a l'Intro, el Concurs de Música Emergent de Girona, que portarà a l'Espai Marfà els grups Festucs, President Xai, Sisku i Haarp'e'diem. L'endemà, el divendres 20, arribarà el primer dia de la Festa Major de l'Strenes, que començarà a les 20 h amb el rap de les valencianes Pupil·les. Tot seguit, Valtonyc oferirà un concert programat en defensa de la llibertat d'expressió, després de conèixer la sentència de tres anys i mig de presó per al raper mallorquí. El seguiran la Fundación Tony Manero, estrenant el seu últim treball, Lugares comunes (Buenritmo Producciones, 2018), i la reivindicació festiva de Roba Estesa presentant el seu últim disc, Desglaç (Coopula Editorial, 2018).


Paral·lelament, el mateix divendres 20 tindrà lloc a l'Auditori de Girona la presentació oficial del nou àlbum de Quimi PortetFesta major d'hivern (Fina Estampa, 2018), el desè disc de l'artista català. També el mateix divendres, a l'Auditori CC La Mercè, el grup gironí Carmen 113 presentarà el seu últim treball, Discutir desnudos (U98Music, 2018), dins la secció Talent Gironí.

L'endemà, el dissabte 21, l'Strenes continuarà a les 18 h amb la seva festa major amb tres grans concerts a la plaça de Catalunya. Els encarregats de començar seran els eivissencs Projecte Mut, presentant el seu sisè disc, La vida rima (Música Global, 2017). Els seguiran La iaia tancant la gira del seu treball Tornar a ser u (Right Here Right Now, 2017) i, finalment, Gertrudis, que estrenaran la gira L'últim ball.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Gertrudis, Pupil·les, Carmen 113, Fundación Tony Manero, Intro, festivals, Strenes, Roba Estesa, Projecte Mut, Quimi Portet, Valtonyc, La Iaia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.