Festivals

La Dharma i Doctor Prats protagonitzen l'Aquelarre de Cervera

La 41a edició de la Festa del Foc i la Música completa un cartell musical d'altura amb bandes com Itaca Band, Roba Estesa o Ebri Knight

L'Aquelarre de Cervera presentarà un espectacle de cultura popular al festival Cruïlla

| 26/04/2018 a les 11:32h

Companyia Elèctrica Dharma
Companyia Elèctrica Dharma
La Festa del Foc i la Música de les Terres de Ponent arriba a la 41a edició amb una programació on no es trenca la personalitat pròpia, ni la fusió, ni l'atreviment que defineixen l'Aquelarre de Cervera. Aquest dijous s'ha presentat el vessant musical de la festa que se celebra del 24 al 26 d'agost, i entre els plats forts destaca el concert únic i singular de la Companyia Elèctrica Dharma.

La primera nit de celebració (la del divendres 24 d'agost) s'encapçalarà amb les actuacions de Roba Estesa i el seu ‘folk calentó’ presentant el nou disc, Desglaç (Coopula, 2018). També el rock-folk dels maresmencs Ebri Knight, que després d’una gira europea compartida amb els italians Talco, continuen presentant Guerrilla (Maldito Records, 2018). I per tancar la nit, la banda local de reggae Lasta Sanco acabarà la feina.

El gruix de la programació serà durant la segona nit de festival amb la reaparició de la Companyia Elèctrica Dharma com a principal reclam. Aquesta unió de la festa, l’arrel tradicional, el foc i la complicitat amb les entitats locals de cultura popular augura un dels concerts més especials i emotius de la 41a edició de l’Aquelarre.

Els vallesans Doctor Prats, que ensenyaran el seu imminent nou disc Venim de lluny (Música Global 2018), i la banda de Montcada i Reixach Itaca Band, amb el seu còctel de reggae, rock i ritmes llatins seran les altres dues grans bandes de la nit. Repetint la fórmula de l'any passat, el punt final el posaran els lleidatans Pastorets Rock, que ja s’han fet imprescindibles a la festa cerverina a l’acte central d’invocació del Mascle Cabró. La nit acabarà de ser rodona gràcies a les actuacions de Dj OGT, el DJ oficial de la música festiva catalana, i The Pink Goats.

De Cervera al Cruïlla
La festa de Cervera farà una prèvia aquest any al Festival Cruïlla de Barcelona el divendres 13 de juliol. Serà una gran representació de diables, percussionistes i geganters –acompanyats de música i algunes bèsties–. Un espectacle únic i singular, que només es podrà veure al Cruïlla.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Ebri Knight, Roba Estesa, Doctor Prats, Cervera, Aquelarre

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.