actualitat

Sangtraït reviu amb un musical inspirat en «El comte Arnau»

L'estrena de l'obra 'El vol de l'home ocell', inspirada en el clàssic de Joan Maragall, serà el proper 17 de maig al Teatre Gaudí de Barcelona

| 14/05/2018 a les 14:30h

Imatge il·lustrativa
Arxiu del musical 'El vol de l'home ocell'
L'històric grup del mètal català Sangtraït puja de nou als escenaris, aquest cop dels teatres. Els membres de la banda Julio Ortín, Quim Mandado, Martín Rodríguez, Lupe Villar i Josep Maria Corominas posaran les seves cançons al servei del musical El vol de l'home ocell, una obra que reprèn l'argument d'El comte Arnau de Joan Maragall. L'obra s'estrena aquest proper 17 de maig a les 20.30 h al Teatre Gaudí de Barcelona.

Aquest musical reviu el clàssic poètic de Maragall amb la densitat sonora de la música dels de la Jonquera. L'obra relata el càstig del comte Arnau, que és vagar pel món fins a rebre una cançó d'amor vertader que li permeti estimar i salvi la seva ànima. La direcció de l'obra ve de la mà de Joan Gallart, que també n'ha adaptat el text per a l'ocasió. La direcció musical va a càrrec de Rubén Espinosa i les coreografies són de Quim Bigas i Companyia. Pel que fa a la interpretació, el paper de comte Arnau l'encarna Carles Camps, l'Adalaisa és interpretada per Helena Romaguera i la Furtadora d'Ànimes és Lara Macip. 

El vol de l'home ocell serà al Teatre Gaudí de Barcelona de dijous a diumenge a partir del 17 de maig i fins al 17 de juny, en un mes sencer de mitologia i literatura catalana al ritme del heavy mètal de Sangtraït. Al musical hi sonen cançons de Sangtraït com "Somnis entre boires", "Presoner del temps" o "Estones". 

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, El vol de l'home ocell, El comte Arnau, teatre musical, Sangtraït, teatre

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.