Sona9

En defensa de la llibertat expressió, el Sona9 trasllada el concert preliminar de la sala Amstel Art

La gerència de la sala valenciana censura els missatges polítics i religiosos en els concerts al seu espai

En defensa de la llibertat d'expressió, l'organització del Sona9 ha decidit traslladar el concert preliminar del 24 de maig al Wah Wah Club

La sala Amstel Art de València censura Ebri Knight

| 18/05/2018 a les 12:45h

Imatge il·lustrativa
El concert d'Ebri Knight i Herba Negra que s'havia de celebrar aquest dissabte a la sala Amstel Art de València s'ha cancel·lat, tal com ha explicat en un comunicat la formació maresmenca, arran de la petició de la gerència de la sala de fer comprometre el grup a no emetre cap missatge polític ni religiós durant el concert.

Aquesta mateixa petició ha arribat als organitzadors del Sona9 a través dels responsables de l'empresa que gestiona la producció del concert, Babel Produccions, als quals se'ls demanava de signar un document amb les mateixes condicions, previ al concert preliminar que s'havia de celebrar el dijous 24 de maig en aquest mateix espai. És per això que l'organització, negant-se a sucumbir a aquesta petició i a favor de la llibertat d'expressió, ha traslladat el concert al Wah Wah Club de la mateixa ciutat.

El concert el protagonitzaran tres bandes: King Kong Boy (pop-rock, Gandia), L'Home Brut (pop-rock, Beneixida) i Novembre Elèctric (pop-rock, Algemesí). Pots demanar les invitacions per assistir a aquest concert en aquest formulari.

Avui el Sona9 ocuparà les illes, amb el concert que engegarà a les 20.30 h al Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma. Hi actuaran Cabot (pop-rock / Marratxí), Mareselva (pop-rock / Petra) i Monxos (pop progressiu / Pollença).
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, sala Amstel Art, censura, Sona9 2018, València, sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.