actualitat

«Les cançons del 68», dilluns al 33

El documental es podrà veure per la petita pantalla el 28 de maig a les 22 h

Presentació dels 25 anys d'Enderrock a l'Antiga Fàbrica Damm

Presentem el tràiler del documental «Les cançons del 68»

| 25/05/2018 a les 12:51h

Imatge il·lustrativa
Aquest mes de maig pots trobar als quioscos i lliberies un número molt especial: el tret de sortida de la celebració dels 25 anys de la revista Enderrock. Aquesta revista d'aniversari s'acompanya del documental Les cançons del 68, que repassa una desena de cançons que van ser gestades ara fa 50 anys i que s'han convertit en himnes col·lectius.



Els grans protagonistes d'aquesta peça audiovisual de 30 minuts són Lluís Llach amb "L'estaca", a més de Maria del Mar Bonet ("Què volen aquesta gent?"), Joan Manuel Serrat ("Paraules d'amor"), Toti Soler ("Petita festa"), Pau Riba ("Noia de porcellana"), Sisa ("L'home dibuixat"), Pi de la Serra ("L'home de carrer") i Jaume Arnella ("Les rondes de vi"). La llista es completa amb "La fera ferotge" d'Ovidi Montllor i "D'un temps, d'un país" de Raimon.

El proper dilluns 28 de maig a les 22 h es podrà veure pel 33 aquest audiovisual realitzat per Albert Lloreta amb guió d’Elisenda Soriguera i Joaquim Vilarnau, que fa memòria de les peces més mítiques del 68 i que van acompanyar les revoltes viscudes a escala internacional.
Arxivat a: Enderrock, cançons del 68, documental, 33

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.