estrena

Enric Montefusco balla amb Maria Arnal

Estrenem la cançó del proper EP de l'excantant de Standstill, que té la col·laboració de la cantant badalonina

Aquest divendres es publiquen les 5 cançons de 'Coros de medianoche'

Totes les cartes del Grec

| 07/06/2018 a les 12:30h

Enric Montefusco
Enric Montefusco | Xavier Mercadé
Enric Montefusco no s'atura. Poc després de publicar el seu primer llibre, Carne de cañón (Bandaàparte, 2018), presenta un EP amb cinc cançons noves i cinc col·laboradors únics, titulat Coros de medianoche (Sony, 2018).

Just avui a Enderrock.cat estrenem "El baile", la cançó que ha tingut la col·laboració de la cantant badalonina Maria Arnal. L'artista va arribar al cap de Montefusco: "Va ser mentre componia la cançó. Té una veu meravellosa, una visió privilegiada i tot el futur per endavant", diu el músic.



Sobre la concepció de les seves últimes obres Montefusco explica el següent: "Jo entenc un artista senzillament com algú que amb la seva espontània necessitat expressiva treu a la superfície problemàtiques i que (de manera conscient o inconscient) hi aporta posicionaments. Per fer-ho pot utilitzar qualsevol camp o tècnica al seu abast, tot és valid. De vegades sumen i fan sinergia una música amb una lletra, per exemple, o de vegades no. D'aquesta incertesa i dificultat es nodreix l'art. En qualsevol cas, els elements es poden veure junts o separats. Jo amb aquest llibre he intentat demostrar que la part lírica i textual té tanta entitat com la musical, si no més".

Aquest divendres s'edita el nou EP del músic, que a més de Maria Arnal ha tingut les col·laboracions d'Albert Pla, Niño de Elche, Los Hermanos Cubero i Nacho Vega. De moment l'única cançó que ja s'havia avançat és una on compartien micròfon Montefusco i Albert Pla, amb el títol de "La casa museo".


Enric Montefusco i Los Coros de Medianoche (la formació especial que porta per presentar el nou treball) seran el 25 de juliol al teatre Grec, en el marc del festival barceloní en un concert únic: "No hi  faltarà ningú, hi seran tots sis. Serà una nit literalment irrepetible. En aquest sentit estic preparant ja un concert explosiu i efímer, on passaran coses només una vegada i que espero que deixin el record d'una nit important, no només a l'alçada dels seus participants, sinó sobretot dels valors que hi ha al darrere".
 

Enric Montefusco. Foto: Xavier Mercadé

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, El baile, estrena, Enric Montefusco, Maria Arnal

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.