Festivals

Música i vins es continuen mesclant en l'onzena edició del Sons del Món

El festival de la Costa Brava acollirà 13 nits de concerts del 6 de juliol al 4 d'agost

Gloria Gaynor, Joan Dausà, Animal, Els Catarres i Sau30 són alguns dels artistes que hi actuaran

| 26/06/2018 a les 14:40h

Sau30
Sau30
El festival Sons del Món Vi & Music Empordà està a punt per arrencar una onzena edició plena de grans noms de l'espectre nacional i internacional. Diverses poblacions de la Costa Brava acolliran les 13 nits de concerts repartides entre el 6 de juliol i el 4 d'agost. La particularitat dels concerts del festival és que es combinen amb maridatges de vins de diferents cellers de la Denominació d'Origen Empordà. La sommelier Laura Masramon continuarà sent l'encarregada d'apropar els vins de la terra als assistents, explicant els tastos abans de cada concert.

Entre els artistes que formen el cartell, en destaquem quatre que segur que marcaran un precedent en les nits del festival.

Joan Dausà actuarà el 7 de juliol a Castelló d'Empúries, on presentarà el seu tercer disc, Ara som gegants (PromoArts Records, 2018). Les noves cançons del santfeliuenc sonen més madures i d'alguna manera són més properes als sons indie, i això és degut a la producció dels barcelonins Santos & Fluren de Blind Records.

Un dels retorns més esperats d'aquest any ha estat el de Sau30. Pep Sala, els músics i l'equip tècnic que van fer possible la trajectòria de Sau es retrobaran en una gira molt especial per recordar les cançons d'un dels grups més rellevants del rock català. Al capdavant s'hi ha incorporat el vocalista Jonathan Argüelles, i tots junts actuaran al Sons del Món el proper 8 de juliol, també a Castelló d'Empúries. 



Una de les nits més mogudes serà la que tindrà Els Catarres i Animal com a protagonistes, el 27 de juliol a Roses. Un doblet d'èxits del pop-rock i el mestissatge: d'una banda, les noves cançons d'Animal, que presentarà el seu segon disc, La melodia del foc (Halley Records, 2018), i de l'altra el quart treball d'Els Catarres, Tots els meus principis (Música Global, 2018).

A escala internacional una de les cites importants del Sons del Món 2018 és la de Gloria Gaynor a Roses el 4 d'agost. "I Will Survive", el hit més imparable de la cantant, fa 40 anys i la diva del disco-soul ho celebrarà amb un concert especial.

A més d'aquests concerts, la resta d'artistes destacats són Michael Nyman (que inaugurarà el festival el 6 de juliol), Inner Circle, Macaco, Antonio Orozco, Sergio Dalma, Manu Guix, Judit Neddermann, Paula Valls i Maria del Mar Bonet.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Costa Brava, Empordà, festivals, Sons del Món

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.