festivals

El Can Mercader Festival reuneix els millors grups catalans de hard rock

El Can Mercader Festival arriba a la divuitena edició carregat de grups catalans de hard rock

| 27/06/2018 a les 09:54h

'77 Seventy Seven
'77 Seventy Seven | Arxiu del grup
El dissabte 14 de juliol a partir de les 19 h arrenca el Can Mercader Festival a Cornellà de Llobregat. La divuitena edició del festival oferirà concerts gratuïts de les bandes més representatives del rock dur a Catalunya.

Els grups participants en aquesta edició són Trivoid (Cornellà de Llobregat), Barrena –que faran un tribut a Barricada– (Barcelona), Erotic Psycho (València), Kilmara (el Barcelonès), Vizio (Badalona), Delaware (Barcelona) Blaze Out (el Barcelonès) i '77 Seventy Seven (Barcelona).

Als dos escenaris del Can Mercader Festival hi haurà espai per a la presentació dels nous treballs de grups com Erotic Psycho, KilmaraDelaware i Vizio. Les actuacions estrella del festival seran les de ´77 Seventy Seven, que després de fer gira per Alemanya i participar a cites com el Download Festival presentaran el darrer disc, Bright Gloom (Century Media, 2018), i Blaze Out, acabats d'aterrar del Hell Fest.

Aquest any la Rockschool Barcelona participarà al festival oferint masterclasses gratuïtes de guitarra, baix, bateria, veu i teclats. A més, també hi haurà estands de marxandatge oficial del festival.

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Cornellà del Llobregat, hard rock, heavy metal, Can Mercader Festival, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.