Sona9

Com va ser el pas de Simètric per les Cases de la Música?

El grup participant del concurs Sona9 va passar pels tallers de creació, producció i assessorament musical de Les Cases de la Música

| 12/07/2018 a les 13:00h

Simètric
Simètric | Eduard Bacardí
Una de les grans novetats de la divuitena edició del Sona9 són els tallers de creació, producció i assessorament musical per als 18 grups classificats en la primera fase de concerts preliminars, coordinats per la xarxa de Cases de la Música de Catalunya.

Els grups i cantants seleccionats han treballat les cançons i la posada a escena amb un músic i productor que els ha fet una sessió de coaching per tal de preparar els directes amb un format professional. Les Cases de la Música de l'Hospitalet de Llobregat, Terrassa, Mataró, Manresa i Girona, juntament amb el Centre Musical Es Gremi de Palma, han estat els sis espais que han acollit les sessions durant el mes de juny i juliol.

Fa unes setmanes va passar per les Cases de la Música el grup de folk-rock barceloní Simètric. Les valoracions de l'stage per part dels quatre membres de la banda són molt positives i coincideixen: "L'experiència ens ha obert els ulls, ens ha fet pensar i reflexionar sobre com transmetem la nostra música no només cap endins, sinó cap enfora, cap al públic".

Durant l'estada el grup va fer dues actuacions sense públic a la sala Salamandra de l'Hospitalet. La primera va servir perquè el seu coach, el coordinador de l'stage a l'Hospitalet, Eduard Bacardí, prengués notes per a la segona actuació, on van haver d'aplicar els consells del guia. Segons el grup, Bacardí va ser "molt crític però al mateix temps molt constructiu", els va recomanar que reflexionessin sobre la imatge que donaven i els va suggerir canviar la posició dels components del grup a dalt de l'escenari.

Simètric. Foto: Eduard Bacardí

Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, sona9, cases de la música, simètric

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.