Festivals

Les cançons de Sau reviuen al Sons del Món

El festival Sons del Món acull un concert de Sau30

| 10/07/2018 a les 22:00h

Sau30
Sau30 | Arxiu Sons del món
Imagineu una banda formada per dos guitarristes contrastats, per exemple Josep Lluís Pérez i Jordi Mena. Imagineu que a la bateria hi ha Carles Oliver o Quim ‘Benítez’ Vilaplana. I que al baix hi ha Pep Sánchez, i que Gerry Duffy s’encarrega de les percussions… I imagineu un repertori format pe 22 cançons que van marcar època i que s’enceta amb “Res semblant a res” i passa per moments com “No he nascut per militar”, “L’onze de setembre”, “Cançó de la noia de l’altre cantó del bar”, “És inútil continuar”, “Boig per tu”… I imagineu que al capdavant de la banda hi trobem el creador d’aquestes melodies i de bona part de les lletres, Pep Sala, acompanyat de la veu jove i versàtil de Jonathan Argüelles. I per acabar, imagineu que tot queda reforçat i per la guitarra complementària de Joan Antonell.

Imagineu a més un so impecable i un treball a les llums amb ganes de sorprendre, malgrat la limitació imposada per l’horari i l’espai. Imagineu tot això i sabreu què va passar el diumenge 8 de juliol a la plaça de la basílica de Castelló d’Empúries en un dels primers concerts de la gira Sau30, en què els músics que van passar per Sau s’han reunit de nou per interpretar les cançons que van fer famosa la banda liderada per Carles Sabater i Pep Sala. El concert formava part de la programació del festival Sons del Món.
 

Sau30. Foto: Arxiu Sons del món


Sau30 no és Sau, això queda clar des d’abans que comenci el concert, però qui millor que aquests músics per tocar aquestes cançons i fer reviure l’esperit d’aquella banda? No hi haurà ni disc ni noves cançons, ni cal pas. Hi ha una banda que s’ho passa bé tocant unes cançons i un públic que té ganes de sentir-les. Nostàlgia? Sí, però no només nostàlgia. Sau30 s’adreça al públic del segle XXI, als que van ser als concerts dels noranta i als que no els van viure. Convèncer-los a tots és el gran repte.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Sau, Sons del món, sau30

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.