Discos

Mazoni, Lildami i Cuits, entre els discos de la setmana

També presenten àlbum Los Gazpacho, la Cobla Bisbal Jove, Replicans Anònims i Subterranean Rats

| 13/07/2018 a les 18:00h

Lildami
Lildami | Juan Miguel Morales
Mazoni
Cançons robades (Bankrobber, 2018)

Mazoni ha editat digitalment Cançons robades, un recopilatori de cançons inèdites i versions. Enceta el disc una nova versió de "Sol", més elèctrica, amb bateries, línies de baix i guitarres. És un dels temes del seu darrer disc, Carn, os i tot inclòs (Bankrobber, 2018), que segons explica és un homenatge al Wall of Sound de Phil Spector. D'enregistraments anteriors hi trobem "Magranes molt" i "Purgatori", del senzill publicat el 2013, i "Arrels" i "Golafre de marisqueria / Foie", de l'EP Inaudit (Bankrobber, 2011), i entre les cançons inèdites hi ha “Nedar contra corrent”, que va servir de sintonia per a la sèrie de Televisió de Catalunya Kubala, Moreno i Manchón. També hi trobem “Ain’t Got No”, una adaptació en català del clàssic de Nina Simone, o la versió dels Beatles “A la meva vida”, la relectura d'"In My Life". Tanca el disc “Eufòria 2010”, una reversió ballable del clàssic mazònic, amb la veu de Bikimel.

Los Gazpacho, Cobla Bisbal Jove
Pásame la sal (U98 Music, 2018)


Pásame la sal. De copblas, la Cobla Bisbal Jove i el grup Los Gazpacho volen donar un nou color a la música de rumba i al so de la cobla fusionant dos estils ben diferents amb uns resultats sonors molt sorprenents. Aquesta iniciativa, dirigida per Xavi Molina, intenta apropar l’estil de la rumba i la sonoritat de la cobla a públics molt diferents. Acosta la rumba als amants de la sardana i de la cobla i també acosta la cobla al públic de la rumba. El resultat final és un treball de nova música i sonoritat tant en el món de la cobla com en el panorama rumbesc, buscant un espai dins el panorama musical.

Replicants Anònims
Nous republicans (autoeditat, 2018)

Nous republicans és el segon EP del grup Replicants Anònims, amb set cançons, sis de pròpies i una versió de The Lords of the New ChurchRecplicants Anònims és un duo format per ManelMan i 1889 (Mon a la Cova).

Lildami
10 vos guard (autoeditat 2018)

Lildami ja porta uns anys sent rei de Youtube, amb cançons i vídeos que sumen milers de visualitzacions. Ara, després de 50 cançons i un gran nombre de mixtapes que serveixen de recopilatori, Damià Rodríguez es vol atrevir amb un primer disc. 10 vos guard és el títol de la primera referència discogràfica del terrassenc, deu temes inèdits amb la col·laboració de companys de l'actual escena catalana de rap com PauchaLilGuiu i Good Jan de P.A.W.N. GangFlashy Ice CreamEnry-K i Lil Moss de Damed SquadLas Jotas o Sr. Chen. Precisament aquest últim és qui s'ha encarregat de mesclar les deu cançons de 10 vos guard al seu estudi de Rubí.

Subterranean Rats
Benvinguts al clavagueram (autoeditat, 2018)

Benvinguts al clavagueram és el segon treball discogràfic de Subterranean Rats, una formació de punk barcelonina, després del seu debut Trampes i dreceres (autoeditat, 2017).

Cuits
Aires del norte (autoeditat, 2018)


Cuits és un grup de mestissatge electrònic nascut a l'Alt Empordà el 2012. Els primers anys de vida el grup ha apostat per una línia skatalítica i festiva, i dos anys després enregistra als Estudis Ground el seu primer disc, Esperit rebel. El 2016 presentaven l'EP de quatre cançons titulat Gritaré i feien un pas endavant amb la incorporació d'una segona veu principal i un DJ productor, i apostava per incloure-hi rap i electrònica. El 2018 és l'any de la consolidació musical del mestissatge barrejat amb l'electrònica, i enregistren el segon treball amb les col·laboracions de Pupil·lesEkko i Madamme Mustash.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Subterranean Rats, Los Gazpacho Cobla Bisbal Jove, Cuits, Lildami, Mazoni, discos, Replicans Anònims

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.