festivals

Primera cita de jazz a Portbou

El proper 11 d'agost el municipi costaner de l'Alt Empordà celebrarà la primera edició del Portbou Hot Jazz Festival

The Suitcase Brothers i Chino&The Big Bet amb Sax Attack seran els protagonistes de la nit

| 06/08/2018 a les 12:00h

Cartell Portbou Hot Jazz Festival
Cartell Portbou Hot Jazz Festival
Municipi costaner però últim poble dels Pirineus, català però a dues passes de l'Estat francès: Portbou és terra de contrastos. Precisament per aquesta ambivalència en què es troba, el paraigua de públics que espera el Portbou Hot Jazz Festival és ampli i divers. La primera edició de la cita d'estiu de l'Alt Empordà portarà el proper 11 d'agost una programació de qualitat amb artistes de renom a primera línia de mar. 

The Suitcase Brothers inaguraran la nit amb els temes dels quatre treballs discogràfics que acumulen a les espatlles i que juguen amb les arrels de la música negra de Catalunya i els Estats Units. També pujaran a l'escenari Chino & The Big Bet, el projecte d'homenatge al bluesman Robert Johnson, al qual s'han sumat els vents de Sax Attack. Després d'aquestes actuacions la festa no pararà fins ben entrada la matinada, ja que Portbou ressonarà amb èxits de tots els temps i d'estils tan diversos com el blues, el rock i la rumba. 


El Portbou Hot Jazz Festival, però, no se centra només en la generació adulta, sinó que també organitzarà un berenar infantil i un taller de dibuix a la tarda. A més, per als ballarins i amants del swing, la zona de barraques dels pescadors es convertirà en una pista de ball amb classes de lindy hop per a totes les edats. 
 

Cartell Portbou Hot Jazz Festival. Foto: Portbou Hot Jazz Festival

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Portbou Hot Jazz Festival, festivals, The Suitcase Brothers, Chino&The Big Bet, Sax Attack

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.