revista

Senyor Oca rapeja a la portada d'agost

El concurs Sona9 protagonitza el número més calorós de l'any

Descobreix els guanyadors del 2017 i els 18 grups seleccionats a l'edició del 2018

| 01/08/2018 a les 12:00h

Arriba l'agost i, com cada any, la revista Enderrock presenta el bo i el millor dels grups emergents del pop dels Països Catalans amb un número monogràfic dedicat al concurs Sona9

La portada la protagonizen Senyor Oca, els guanyadors del Sona9 2017, que ja tenen a punt per al setembre el seu debut discogràfic, marcat pel rap de la terra. La resta de bandes guanyadores de la darrera edició també apareixen en aquest número d'agost: el pop-rock amanit de poesia i punk dels mallorquins Salvatge Cor (Premi Joventut) i l'elegant soul-pop de l'osonenca Ju (Premi Èxit). En el terreny del folk, parlem la nova revolució de la fanfàrria barcelonina amb les guanyadores del Concurs Sons 2017, Balkan Paradise Orchestra.

Pel que fa a la divuitena edició del concurs, la del 2018, es presenten els 18 grups i cantants classificats: Cabot, Cuits, King Kong Boy, L'Home Brut, L'Home Invent, La Tortuga que Nunca Tuve, Maravint, Mareselva, Menut, Monxos, Novembre Elèctric, Plou, Pubilles Ninja, Sandra Bautista, Simètric, Sisu, Ushnaka i Va! I de joves propostes en en l'àmbit del folk, en aquest número es presenten els quatre grups finalistes del XI Concurs Sons de la Mediterrània. A l'edició del 2018 Clàudia CaberoElectrograllaHeura Gaya i Menut són els quatre finalistes escollits entre una trentena de propostes participants, que hauran d'actuar en directe a la final, a l'octubre a la Fira Mediterrània de Manresa.

Les dones del Sona9
La revista inclou un reportatge especial a Les Dones del Sona9, protagonitzat per les artistes que han participat en algunes d'aquestes 18 edicions del concurs: The Mamzelles, The Crab Apples, Marga Rotger, Bikimel, Núria Bòtia (Trau), Clara Andrés, Xazzar, Lakaste, Ju, Soul Atac i la Balkan Paradise Orchestra, entre altres. 

La banda sonora del concurs
El número ve acompanyat, un any més, del disc del Sona9, que inclou un tema de cadascun dels 18 seleccionats d'aquesta edició, i una cançó dels nous discos que editaran properament els premiats de l'any passat.
 

Portada revista Enderrock 279. Foto: Michal Novak

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Enderrock 279, Sona9, 279, enderrock, revista, Senyor Oca

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.