festivals

Els maridatges musicats del Festival Essències

La tercera d'edició se celebrarà els dies 25 i 26 d'agost a Montblanc

Hi participaran Andrea Motis, Yacine Belahcene i Adala & The Same Song Band

| 22/08/2018 a les 17:00h

Adala
Adala | Marta Vilardell
Per escoltar un disc ens cal l'oïda, quan acudim a un concert hi afegim la vista, i en plantar-nos al Festival Essències de Montbalnc un tercer sentit se suma al club: el gust. La tercera edició de la cita, que se celebrarà els dies 25 i 26 d'agost a la capital de la Conca de Barberà, aposta per combinar les actuacions musicals amb els vins, les cerveses artesanes i la gastronomia local.

La nit de dissabte 25 d'agost el maridatge serà amb una mostra de vins amb DO Conca de Barberà, que es podran degustar acompanyats dels temes d'Andrea Motis Quartet, La Vella DixielandYacine BelahceneStromboli Jazz Band, un repertori on predomina el jazz amb bandes amb una notòria i extensa trajectòria musical. Per començar a moure els malucs el DJ Ishmael Sustraiviez oferirà la seva selecció musical a les 17.45 h.

L'endemà, dia 26, l'ambient agafarà gust de civada amb la Mostra de Cervesa Artesana, on participaran els millors productors que proposaran degustar el millor de cada casa amb el ritme i melodia de les actuacions musicals de Dr. Calypso, Pablo Hasél, Adala & The Same Song Band i Babel Soundsystem + Dubstral. Obrirà la vetllada el DJ Don Cornelius a les 17.45 h.

A més de la música i el desenvolupament del paladar, a l'edició d'enguany també hi haurà activitats paral·leles inèdites com un taller de percussió brasilera amb materials reciclats o un taller d'aromateràpia.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Adala & The Same Song Band, La Vella, Dr Calypso, Andrea Motis, Essències, festivals, Montblanc, Adala

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.