festivals

Mafalda, Els Jóvens i La Habitación Roja, entre els grups de la Fira Trovam 2018

La Fira Valenciana de la Música se celebrarà del 8 a l'11 de novembre a Castelló de la Plana

| 23/08/2018 a les 18:00h

Concert d'Aspencat a la Fira Trovam 2017
Concert d'Aspencat a la Fira Trovam 2017 | Arxiu Trovam
Al calendari musical del País Valencià hi ha unes dates subratllades amb fluorescent, exactament els dies 8, 9, 10 i 11 de novembre. La Trovam - Proweekend, Fira Valenciana de la Música, celebrarà a Castelló de la Plana la sisena edició, reunint una bona representació de grups valencians i catalans que es barrejaran entre els professionals del sector amb l'objectiu de consolidar la indústria cultural i musical valenciana.

L'edició del 2018 ja té al cartell el gruix de la programació, i d'artistes valencians no en faltaran de cap manera, més aviat seran majoritaris. La Habitación Roja, Mafalda, Jonatan PenalbaEls Jóvens, Cuello, L'Home Brut, Jim War Brou o VaDeBo són alguns dels grups que pujaran als escenaris de la Fira, però no seran els únics. Grups catalans com Roba Estesa, Núria Graham, Morondo o Marcel Lázara i Júlia Arrey tampoc es perdran la cita.

La Fira Valenciana de la Música, però, no només tindrà actuacions musicals. Amb la intenció de servir com a eina de debat i reflexió al voltant del panorama cultural local, la Trovam també té programades activitats i conferències que s'aniran revelant a mesura que s'acostin les dates de novembre.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Els Jóvens, Mafalda, València, concerts, fira, festivals, Trovam, Fira Valenciana de la Música, La Habitación Roja, Castelló

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.