estrenes

Nubla torna als orígens amb una versió d'Els Pets

"Pantalons curts i els genolls pelats" és el tema que la cantant reinterpreta amb Lluís Gavaldà

La barcelonina presentarà el seu nou àlbum de versions, 'Multiplexpo', el proper 5 d'octubre

Els Pets presenten «Som», el seu nou disc

| 20/09/2018 a les 11:00h

Nubla
Nubla | Arxiu artista

El projecte de Luciana Carlevaro ha agafat el camí de les versions. Acostumats als temes propis de Nubla, el nou treball discogràfic de l'artista –batejat com a Multiplexpo (Hidden Track, 2018) i que aterrarà el proper 5 d'octubre– sorprendrà amb una tracklist composta íntegrament de versions.

La música ha escollit grups de l'escena internacional com The Notwist, Clare and the Reasons o Lhasa de Sela per reinterpretar les seves cançons. De tota manera, Carlevaro també ha apuntat cap a un dels grups catalans per excel·lència per fer-li un petit homentage acompanyada del vocalista de la formació. Lluís Gavaldà d'Els Pets apareixerà a l'àlbum de la barcelonina en la versió de l'emblemàtic tema "Pantalons curts i els genolls pelats". El punt nostàlgic de la cançó es completa amb la interpretació íntima a cau d'orella que en fan els dos músics i que avui ja podem sentir en exclusiva a Enderrock.cat



Nubla tenia clar que al seu nou àlbum hi havia d'aparèixer un tema en català, i no li va costar gaire decidir de quin grup faria la versió. Lluís Gavaldà d'Els Pets va ser un dels primers artistes amb qui Carlevaro va treballar quan es va endinsar en el món de la música. Durant els primers anys de carrera Nubla va ser una de Les Llufes, de manera que aquesta reinterpretació la fa tornar als orígens de la seva trajectòria professional.

Altres cantants que també col·laboraran a Multiplexpo són Carlos Sadness (a la cançó "Oye papá, oye mamá"), Irene Momtalà i Steve Smyth, a més de Pol Batlle (de Ljubliana & The Seawolf) al tema "Gloomy planets" i el seu amic i productor Ander Agudo, conegut pel projecte Rayo60.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Els Pets, Lluís Gavaldà, Nubla

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.