ENDERROCK 25 ANYS

Enderrock celebra 25 anys amb el cicle «25x25»

25 músics dels Països Catalans encapçalen un cartell de 25 recitals acústics a 15 llibreries de Barcelona entre el 6 de novembre i el 4 de desembre

Entre els artistes participants hi ha David Carabén, Roger Mas, Joana Serrat, Enric Montefusco, Gemma Humet, Suu i Halldor Mar

Gemma Humet tocarà a Suïssa per la presentació d'«Enderrock 25 anys»

| 25/10/2018 a les 12:30h

Cartell complet del cicle '25x25'
Cartell complet del cicle '25x25' | Arxiu Enderrock
Amb motiu del 25è aniversari, la revista Enderrock presenta el cicle 25x25, per celebrar 25 anys amb 25 recitals acústics i la participació de 25 músics d’arreu dels Països Catalans. Aquest matí a la llibreria El Gat Pelut (les Corts) s'ha presentat la primera edició d’aquesta iniciativa que tindrà lloc a una quinzena de llibreries de Barcelona durant un mes, del 6 de novembre al 4 de desembre del 2018. Han participat a l'acte el director editorial del Grup Enderrock, Lluís Gendrau; el secretari tècnic del Gremi de Llibreters de Catalunya, Marià Marín, i el director de Cultura Viva de l’Ajuntament de Barcelona, Dani Granados.

Els 25 artistes que hi participaran són d'estils i procedències diverses: Miquel Abras, Xarim Aresté, Carles Belda, Bikimel, David Carabén, Joan Colomo, Copa LotusDonallop, Exili a Elba, La Folie, Cesk Freixas, Pol FuentesMeritxell Gené, Gemma HumetJo Jet i Maria Ribot, Halldor Mar, Roger Mas, Enric Montefusco, Ivette Nadal, Ferran Palau, Caïm Riba, Guillem Roma, Joana Serrat, Suu i Paula Valls.

Els recitals tindran lloc de dilluns a dissabte a les 19 h, a més d'alguns acústics especials els dissabtes a les 12 h, i se celebraran consecutivament a partir del dimarts 6 de novembre i fins al dimarts 4 de desembre (ambdós inclosos). El cicle posarà en contacte la música i la literatura amb un format presentat per un periodista d’Enderrock i un d'iCat, que inclourà una actuació en acústic de l'artista protagonista.

Les 15 llibreries que acolliran 25x25 són a Barcelona i estan distribuïdes pels diversos barris de la cituat: L'Atzavara i Ona Llibres (Gràcia), La Carbonera (Poble-sec), Casa Usher (Sant Gervasi), Espai Contrabandos (Raval), El Gat Pelut (Les Corts), Laie Pau Claris, Gigamesh, Alibri i Documenta (Eixample), La Inexplicable (Sants), Obaga (Camp d'en Grassot), Pebre Negre (Clot), Rocaguinarda (Guinardó) i Santos Ochoa (Nou Barris). Les podeu consultar totes en aquest mapa.

El cicle té el suport de l'Ajuntament de Barcelona, i la col·laboració del Gremi de Llibreters de Catalunya i de l’emissora cultural i musical iCat. Per reservar lloc a l'acte que us interessi, us heu d'inscriure als formularis que s'enllacen aquí.
Especial: Enderrock 25 anys
Arxivat a: Enderrock, llibreries, corporatives, 25 anys

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.