Estrena

Les casualitats segons Narcís Perich; estrenem «De vegades»

La cançó és el primer avançament de 'Puigdemont', el disc que s'ecartarà amb la revista Enderrock de desembre

El nou disc de Perich arriba 5 anys deprés de l'última referència

Narcís Perich desperta d'una hibernació quinquennal amb un nou àlbum titulat«Puigdemont»

| 22/11/2018 a les 11:20h

Narcís Perich
Narcís Perich | Juan Miquel Morales
El desembre sol ser un mes amb poques novetats discogràfiques que no siguin recopilatoris nadalencs, però sempre hi ha artsites que s'animen a publicar cançons en forma d'EP o LP. En el cas de Narcís Perich, feia cinc anys que no treia cap novetat i les cançons li cremaven a les mans, per això en poc més d'una setmana ens presenta Puigdemont (autoeditat, 2018), disc del qual avui estrenem una de les catorze cançons, "De vegades".




Sobre la cançó, Perich explica: "Parla de les casualitats, d’aquelles coses que si haguéssim fet en un moment en lloc d’un altre ens podrien haver canviat la vida. D’aquelles oportunitats perdudes, o d'aquells petits gestos que ens van canviar l’existència, per bé o per mal, sense saber-ho".

"De vegades" és una de les primeres cançons que el músic d'Alella va escriure després de gravar el seu darrer disc, Un pas ferm (Temps Records, 2013), amb la qual va voler sortir del caràcter introspectiu d'aquell àlbum: "No la considero una cançó trista, ni escrita des de la deseperació. És una mirada a la vida, amb algunes preguntes que tots ens fem. Per tant és una cançó que vol ser alegre i que, sobretot per la música, ho és".

El proper disc de Narcís Perich s'encartarà amb la revista Enderrock de desembre. És un àlbum que s'ha gravat pràcticament a trio i on l'artista torna al pop d’autor més extrovertit i sense complexos. Veurem on porta a l'alellenc Puigdemont, un nou pas en la seva carrera de quinze anys durant la qual ha publicat sis discos d'estudi.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, De vegades, Narcís Perich, estrena, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.