estrenes

Fundación Tony Manero passa una de les seves cançons pel sedàs del trap

Estrenem en avançament la nova versió de la cançó 'Antes de que te olvides de mi'

El tema forma part de 'Lugares propios', un disc nadalenc en què el grup revisiona les cançons del seu darrer àlbum

| 19/12/2018 a les 10:00h

Fundación Tony Manero
Fundación Tony Manero | Andreu Adrover
La banda barcelonina Fundación Tony Manero porta ja 22 anys de recorregut pels escenaris d'arreu de la península. Enguany ha tret un nou disc, Lugares comunes (Buenritmo Producciones, 2018), que com a regal de Nadal porten remesclat i versionat amb el nom Lugares propios, el proper 24 de desembre. Un dels pocs concerts de presentació d'aquest disc serà el 29 de desembre al Cafè del Teatre de Lleida. Mentrestant, avui a Enderrock.cat estrenem en avançament la revisió trap que han fet del tema "Antes de que te olvides de mi".



La remescla que ens presenta Fundación Tony Manero és de la cançó més pop de Lugares comunes, que ara en canvi porta afegides unes bases de trap que la converteixen en "una cançó perfecta per a mil·lenials", justifica el grup. El jove teclista Badimusic (àlies Alex Badia), recentment incorporat a la banda, ha estat l'encarregat de donar una nova vida a aquest tema, amb el seu piano-pop emotiu que l'acosta a la música urbana més actual. Tot i així, la cançó conserva el seu punt intimista que tan plasmat queda a la lletra: 'Antes de que te olvides de mi quiero que sepas que yo te guardaré en mi memoria tal como eras cuando cuidaste de mi'. 

El disc
Lugares comunes és un dels treballs més personals de la banda, si el comparem amb els discos de caire més festiu als quals ens havien acostumat. Ple d'històries biogràfiques i íntimes sobre família, amics i amors, la reflexió darrere aquest nou disc, Lugares propios, és precisament que malgrat que totes les relacions i experiències són llocs comuns per a tots, cadascú les viu a la seva manera. També és així amb la música: tot i que tots escoltem una mateixa cançó, cadascú hi donarà un significat diferent. D'això va aquest nou disc, expliquen: "De posar a les mans de noms propis aquestes cançons 'comunes' per reconvertir-les en 'pròpies'". 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Antes de que te olvides de mi, estrenes, Fundación Tony Manero

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.