estrenes

Núria Graham ja ens desitja un bon Nadal

Al disc solidari 'Petits regals d'elles' hi participen artistes osonenques com Paula Valls i Joana Serrat

Tots els beneficis recaptats amb la venda d'aquest àlbum aniran destinats a l'entitat Osona contra el Càncer

| 28/11/2018 a les 14:30h

Núria Graham
Núria Graham | Michal Novak
Per al dinar de Nadal, un dels elements imprescindibles a l'hora de fer baixar els torrons és tenir una bona selecció musical de nadales. L'emissora osonenca Ona Digital t'ho posa fàcil amb el disc solidari Petits regals d'elles (Ona Digital, 2018), un recull de cançons nadalenques interpretades únicament per veus femenines. Quan falta menys d'un mes perquè sigui 25 de desembre avancem una de les cançons que s'inclouran a l'àlbum, i que està interpretada per Núria Graham: escoltem la versió d'"Oh Christmas Tree".


Com aquest, molts altres temes configuren el disc solidari. Hi trobem des de la versió de "We wish you a Merry Christmas" de The Sey Sisters o el tema "Camins de ronda" revisat per Joana Serrat, fins al "Que tinguem sort" interpretat per Paula Valls. Totes aquestes veus s'han unit amb un únic propòsit: recaptar diners per a l'entitat Osona contra el Càncer.

Aquesta, però, no és la primera vegada que Ona Digital engega un projecte solidari d'aquestes característiques. L'any passat ja va llançar un disc nadalenc que va tenir la participació d'artistes com Els Catarres, Oques Grasses, Obeses i algunes artistes que han volgut repetir aquest 2018 com Paula Valls, The Sey Sisters i Pep Sala, que en aquesta edició s'ha posat al volant per portar-ne la producció. 
 
Arxivat a: Enderrock, estrena, Núria Graham, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.