festivals

Les ciutats universitàries del país s'uneixen amb la primera edició de l'Interfest

Aquest festival itinerant se celebrarà del 14 al 22 de febrer per diverses sales de Catalunya

Buhos, JoKB i Ovidi4 són alguns dels grups que hi participaran

| 08/01/2019 a les 11:00h

Guillem Solé de Buhos
Guillem Solé de Buhos | Eva Balcells
La majoria dels universitaris catalans estan tancats a les biblioteques preparant els exàmens del primer semestre, però la reclusió tindrà recompensa ben aviat. Sigui quin sigui el resultat de l'estudi, podran gaudir d'aquí a poc més de trenta dies de l'Interfest, un festival impulsat per la revista musical La Tornada que neix de la voluntat d'unir les principals ciutats universitàries de Catalunya a través de la música. 

La primera edició de la cita se celebrarà del 14 al 22 de febrer en diverses sales del territori català, com La Mirona de Salt, la Salamanda de l'Hospitalet de Llobregat, el Cafè del Teatre de Lleida, La Cabra de Vic, la Capsa de Música de Tarragona i la Dresden de Cerdanyola del Vallès. Els protagonistes dels diferents directes de l'Interfest van des del mestissatge de Buhos fins al rap de Senyor Oca o el recital poeticomusical d'Ovidi4. Els igualadins JoKB, Banannabeach i Caritat Humana són altres grups catalans que participaran a l'esdeveniment. 

Una de les incorporacions musicals més destacades és la d'Iñaki Ortiz de Villalba, exlíder del grup basc Betagarri, que presentarà el seu projecte musical Modus Operandi durant els concerts del 14 i 15 de gener a sala La Mirona i a la Salamandra, respectivament. Tancarà el cicle el directe de Sons of Aguirre & Scila a la capital osonenca el proper 22 de febrer.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Banannabeach, JoKB, Caritat Humana, Sons of Aguirre & Scila, Ovidi4, Betagarri, Senyor Oca, Buhos, Interfest, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.