Música i cinema

L'Auditori tanca la trilogia del «Senyor dels anells» amb la banda sonora en directe

L'OBC, els cors jove i de noies de l'Orfeó Català i l'infantil dels Amics de la Unió interpretaran la música en directe amb la projecció de la pel·lícula

Els tres passis tindran lloc de divendres a diumenge amb el cartell d'entrades exhaurides

L'experiència d'escoltar la banda sonora de «Parc Juràssic» a L'Auditori

| 11/01/2019 a les 11:30h

Lord of the Rings
Lord of the Rings | Arxiu
La comunitat de l'anell s'aventura al punt i final de la seva història aquest cap de setmana a L'Auditori de Barcelona. Frodo i els seus s'acompanyaran de la banda sonora en directe interpretada per l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), els cors de noies i jove de l'Orfeó Català, el cor infantil dels Amics de la Unió i la soprano Clara Sanabras. L'espectador es capbussarà en la Terra Mitjana de J.R.R. Tolkien, adaptada al cinema per Peter Jackson, a través d'una experiència única per als sentits i les emocions. 

El senyor dels anells III: el retorn del rei es va estrenar l'any 2003, i de la mateixa manera que les seves dues pel·lícules prèvies, va ser un gran èxit mundial. El film va rebre 11 premis Òscar, dos dels quals van ser per a la millor banda sonora i millor cançó. Per tot plegat, la música creada per Howard Shore és una de les peces simfonicocorals més respectades i admirades del món del cinema. Es tracta d'una obra conceptual on la multitud d'escenaris i personatges tenen la seva pròpia música, que dota la trama d'una gran força i intensitat. 

Després de presentar amb èxit les dues primeres pel·lícules, L'Auditori proposa el comiat de la trilogia ​The Lord of the Rings – Live to Projection amb tres passis especials de divendres a diumenge. Les entrades, però, ja estan exhaurides per a les tres representacions. 
 

Imatge de l'assaig general del dijous 10 de gener. Foto: EDR

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Clara Sanabras, amics de la unió, el senyor dels anells, banda sonora, cinema, L'Auditori de Barcelona, l'auditori, OBC, orfeó català

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.