Premis Enderrock

Qui actuarà als Premis Enderrock 2019?

Oques Grasses, Clara Peya i Lax'n'Busto són alguns dels artistes que pujaran a l'escenari durant la gala del 28 de febrer

Comença la segona volta de votació popular dels Premis Enderrock 2019

| 25/01/2019 a les 09:30h

Oques Grasses
Oques Grasses | Arxiu grup
El dijous 28 de febrer l'Auditori de Girona acollirà els Premis Enderrock 2019, en una festa presentada per uns habituals, el duet format pel Fel Faixedas i Carles Xuriguera. L'acte portarà cares conegudes del panorama periodístic i cultural català per fer l'entrega dels guardons, i com sempre, permetrà als assistents gaudir d'intervencions musicals exclusives.

Hi actuaran la compositora i pianista Clara Peya, que amb el seu vuitè disc, Estómac (Satélite K, 2018), durant la nit també recollirà el premi al millor disc de l’any per la crítica. Els Pets, que després de trenta anys de trajectòria rebran el premi a millor disc de pop-rock, també pujaran a l'escenari per presentar Som (RGB Suports, 2018). El protagonista de la portada de la revista de febrer, Lildami, actuarà amb Suu especialment per als Premis Enderrock, després que la jove artista hagi recollit el guardó de la crítica al millor disc d'artista revelació.

Entre les estrenes més exclusives de la nit hi haurà el directe de Lax’n’Busto, que estrenaran alguns dels temes del seu proper disc, Polièdric (RGB Suports, 2019); Oques Grasses, que presentaran als premis un dels temes del seu nou treball, Fans del sol (Halley Records, 2019); el músic de Camarles Joan Rovira, que farà un avançament del seu nou treball, que veurà la llum al març, i el grup tarragoní Porto Bello, Premi Enderrock per votació popular a millor artista revelació de l’any passat, que estrenarà el seu nou disc L’ull de la tempesta (Música Global, 2019).
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, lax'n'busto, Suu, Lildami, Porto Bello, oques grasses, clara peya, Els Pets, actuacions, Premis Enderrock, joan rovira, Premis Enderrock 2019

COMENTARIS

sss

Anònim, 05/02/2019 a les 10:10

sss

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.