Sona9

«Dioptria» de Pau Riba, protagonista del programa Sona9 d'iCat

A l'espai radiofònic d'avui també hi podrem sentir les noves cançons de Lágrimas de Sangre, Valtonyc o Homes Llúdriga

| 18/02/2019 a les 16:00h

Pau Riba
Pau Riba | Carles Rodríguez

 
El concurs Sona9 fa temps que també té un espai radiofònic propi, guiat per Lluís Gendrau, i que s'emet cada dilluns a les 23 h per iCat fm. Cada dilluns a partir de les 23 h s'hi radien els grups catalans emergents i les novetats discogràfiques més destacades. Fins ara hi hem pogut sentir fragments de concerts acústics i entrevistes, a més d'un recull de la millor música catalana actual. 

Des de principi del 2019, el programa Sona9 ha renovat el format per convertir-se en un espai d'estrenes, així com també un espai que repassa els grans hits de la música catalana d'ahir i d'avui. Aquesta nit a iCat celebrarem el mig segle del disc més llegendari de la música catalana. Dioptria (Munster Records, 2019), de Pau Riba, que es reedita en doble LP remasteritzat, ens transportarà al rock dels setanta.

També podrem gaudir de les estrenes i novetats del hip-hop amb Lágrimas de SangreValtonyc Homes Llúdriga, Poor Tramit, com també Oques Grasses amb Zoo i Lildami, a més de sentir Power Burkas, Cèlia Pallí, Lax'n'Busto amb Ramon Mirabet i Xarim Aresté.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Ramón Mirabet, lax'n'busto, iCat, Sona9, Dioptria, Pau Riba, Lagrimas de sangre, Valtonyc, Homes Llúdriga, Poor Tramit, Oques Grasses, Zoo, Lildami, Power Burkas, Cèlia Pallí, Xarim Aresté, sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.