Actualitat

Descobrim alguns detalls del nou disc de la Companyia Elèctrica Dharma

'Flamarada', el 25è treball del grup, sortirà a la venda el pròxim 29 de març

El concert de presentació del disc serà el 12 d'abril a Girona, en el marc del festival Strenes

«Flamarada», nou disc de la Dharma

| 19/02/2019 a les 10:00h

Companyia Elèctrica Dharma
Companyia Elèctrica Dharma | Adrià Nebot i Paula Cadavid
Deu anys després del seu últim disc d'estudi i de la dissortada mort de Josep Fortuny, la Companyia Elèctrica Dharma ha tornat a passar per l'estudi per enregistrar un nou disc, Flamarada (RGB Suports, 2019). L'àlbum promet impregnar amb noves sonoritats l'èpica que caracteritza l'emblemàtica banda. Per tal d'aconseguir-ho, el grup ha triat La Casamurada de Banyeres del Penedès com a "pati de joc" i s'ha ajudat de Bernie Sànchez, un dels productors més en voga del panorama català.
 
Sota l'imaginari de llampecs, fogueres, guspires i brases, el nou disc de la Dharma vol esdevenir una flamarada que no s'apagamai, incorporant nous registres sense perdre l'essència. Així, com en treballs anteriors, el disc combina cançons instrumentals i cantades. Entre les primeres, destaquen temes com "Dharmali" o "Zaghareet", compostes a partir del viatge del grup a Mali. I entre les segones, temes com "Busca'm on faci vent" o "Resistir és vèncer", una cançó que sorgeix del poema que Jordi Cuixart va escriure fa pocs mesos expressament per al grup i que ha estat recitat per Txell Bonet.


El pròxim 12 d'abril, en el marc del Festival Strenes de Girona, tindrà lloc el concert de presentació de Flamarada que sortirà a la venda el 29 de març. El 26 de febrer, però, podrem sentir el primer avançament del disc coincidint amb el procés de precomanda en format físic i digital.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, strenes 2019, nou disc, estrenes, companyia elèctrica dharma, actualitat, flamarada

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.