Actualitat

El llibre «Grup de Folk, crònica d'un esclat» es presenta a l'Arts Santa Mònica

La presentació complementa l'exposició «Si mireu el vent d'on ve» sobre el Grup de Folk

| 26/02/2019 a les 14:59h

Imatge il·lustrativa
El proper 1 de març a les 18.30 h a l'Arts Santa Mònica tindrà lloc la presentació del llibre Grup de Folk, crònica d'un esclat (Cossetània Edicions), de Ferran Riera, amb Eduard Estivill, membre del Grup de Folk. L'acte, que serà moderat pel periodista d'Enderrock Joaquim Vilarnau, es fa en el marc de l'exposició Si mireu el vent d'on ve, que repassa la curta però intensa trajectòria del Grup de Folk, amb el seu millor moment protagonitzant el primer gran festival a l'aire lliure, celebrat al Parc de la Ciutadella de Barcelona l'any 1968, on van assistir quasi nou mil persones i que va proporcionar set hores de música. 

El col·lectiu, que només va durar uns mesos, va marcar un precedent dins el rock i el folk català, fins al punt que cinquanta anys després se segueixen cantant les seves cançons. És per això que l'autor els ha volgut fer un homenatge.

El llibre, en forma de reportatge periodístic, d'una banda explica la història del grup des que va ser creat fins a la dissolució i alguns dels homenatges posteriors, i d'altra banda fa una aproximació biogràfica de tots els que van formar part d'aquell projecte, i finalment recull les 34 cançons més significatives, amb les seves lletres i la història de cadascuna.

 

Portada del llibre 'El Grup de Folk, crònica d'un esclat'

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Grup de Folk crònica d'un esclat, Arts Santa Mònica, Grup de Folk, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.