Estrena

La nova cançó de Minova vol que treguis l'infant que portes a dins

Estrenem "Superman", segon avançament del nou disc de Minova que es publicarà el 26 d'abril

| 27/02/2019 a les 12:15h

Minova
Minova | Sito Ruiz
Minova recorda 'que fàcil que era fer de Superman' a la nova cançó que estrenem avui. El tema es titula com el mateix superheroi i forma part del disc que el trio vallesà publicarà el pròxim 26 d'abril. La inèrcia del Big Bang (U98, 2019) és un treball de pop electrònic amb un so inspirat en la música dels 80 que ja caracteritzava la banda i que va portar-los a ser seleccionats pel concurs Sona9 els anys 2012 i 2013. "Superman" és el segon avançament d'aquest àlbum, on predominen les lletres quotidianes i el ball com a forma d'identitat.


Esteve Puig, veu i compositor del grup, ens explica que el nou single parla sobre la infància, aquella època en què "tot era més fàcil". "Superman" pretén recordar aquells temps en què jugàvem i volàvem sense més preocupacions. En paraules de Puig: "La cançó tracta de fer-se gran, però sense perdre el nen que tens dins. Volia rememorar els estius, les samarretes de ratlles i els genolls pelats", imatges amb les quals tothom pot transportar-se a aquelles vivències d'infantesa.

El seu debut discogràfic va ser l'any 2015, tot i que la banda ja portava anys de cançons a les espatlles. Amb La sort dels principiants (Discmedi, 2015), Minova va recórrer bona part del circuit de sales del nostre país, participant fins i tot en importants tributs, com els de David Bowie a la sala Razzmatazz o fent de teloners de grups com Ultravox.

Per presentar La inèrcia del Big Bang la formació està preparant un concert especial per al dissabte 8 de juny a la sala Barts de Barcelona. A partir d'aquí, la banda està ultimant una gira per les diferents sales catalanes amb "ganes de fer soroll i d'arribar una mica més lluny que amb l'anterior disc".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Minova, Superman, dream pop

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.