Sona9

Et convidem a la festa de presentació del Sona9 2019

Els finalistes de l'edició de l'any passat seran els protagonistes de la presentació a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

| 11/03/2019 a les 15:00h

Sandra Bautista
Sandra Bautista | Carles Rodríguez
Aquest dimarts 12 de març et convidem a la festa de presentació del #19Sona9 a la Sala de Màquines de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb les actuacions de la guanyadora de l'edició del 2018, Sandra Bautista, i els finalistes L'Home Invent i Menut. El concert de benvinguda de la nova temporada del concurs de música emergent en català obrirà les portes a les 19.45 h i els concerts començaran a les 20 h.

La flamant guanyadora del Sona9 2018, Sandra Bautista, presentarà alguna de les cançons del nou disc que gravarà aquesta primavera als Bucbonera Studios de Caldes de Montbui i que publicarà el proper mes de setembre. Per la seva part Menut, guanyadors del Premi Joventut, i L'Home Invent, Premi Èxit i per Votació Popular del 2018, mostraran alguna de les cançons dels seus respectius discos que aviat veuran la llum.

Vols venir a la festa d'inauguració del Sona9?
Si voleu venir al concert amb el qual començarà el #19Sona9, podeu aconseguir les invitacions omplint aquest formulari. S'obriran les portes a les 19.45 h i els concerts començaran a les 20 h. Molt important: les portes d'accés al concert pel públic es tancaran a les 21 h.

Si voleu informar-vos de les darreres novetats del Sona9, així com inscriure el vostre grup a la nova edició del concurs, ho podeu fer accedint al web: www.sona9.cat.
Arxivat a: Enderrock, Estrella Damm, Sona9, L'Home Invent, Menut, Sandra Bautista

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.