estrenes

Joan Rovira pronostica «Dies millors»

Estrenem el lyric video de "Dies millors", cançó que posa nom al proper treball de l'ebrenc, que veurà la llum aquesta primavera

El músic presentarà l'àlbum el proper 5 d'abril al festival Strenes

| 18/03/2019 a les 11:49h

Joan Rovira
Joan Rovira | Michal Novak
Procedent de les Terres de l'Ebre, ens ha arribat una ampolla amb un missatge dins: "Vindran dies millors". El missatger és Joan Rovira, que amb la il·lusió del llançament del seu proper disc, Dies millors (Satélite K, 2019), ha deixat anar una càpsula en forma de cançó perquè puguem sentir quins vents bufaran en aquesta nova referència. Estrenem el lyric video del tema que posa nom al seu tercer àlbum, il·lustrat per Ignasi Blanch. 

Aquest és un "cant de llibertat" i d'esperança, un tema que ens convida a "caminar lluny del camí traçat" i a rugir per espantar els lleons que ens amenacen. El primer avançament del músic de Camarles, que ja vam poder sentir en exclusiva durant la gala dels Premis Enderrock 2019, serà una de les cançons cabdals del treball que arribarà a la primavera i un primer tast de les noves sonoritats que ha explorat Rovira


A cavall de la cançó d'autor i el mestissatge festiu, l'ebrenc ha volgut fugir en aquest nou disc del seu estil habitual, i per això ha tingut el punt de vista del productor terrassenc Genís Trani, que ha treballat anteriorment amb grups com Buhos i Doctor Prats. Però tot i els canvis estilístics, l'artista considera que segueix mantenint la seva essència original i que el canvi de sonoritat sorprendrà la gent. 

Quant als directes, Joan Rovira presentarà aquesta festivitat i reivindicació el proper 5 d'abril en el marc del festival Strenes, i seguirà el 27 del mateix mes a Tortosa, a l'Auditori Felip Pedrell. Al maig també visitarà la Luz de Gas de Barcelona i l'Auditori Municipal de Vilafranca.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Strenes, videoclip, Joan Rovira, estrena, actualitat, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.