Cardona, a més d'haver publicat un llibre de receptes de cuina, Els músics també mengen (Ara Llibres, 2016), posa noms musicals als seus plats del restaurant La Farga, i els agafa de cançons de grups catalans. Ara ja fa cinc mesos que el cuiner va decidir apostar per aquest projecte, de manera que el va incloure en el seu menú diari durant una setmana al mes. "Amb cada grup hi tinc algun lligam o història", afirma Cardona per argumentar la tria de les formacions musicals a qui dedica plats. Depenent de què diu la cançó o què li transmet, el cuiner ho transforma en un àpat ple de matisos.
Aquesta setmana, coincidint amb l'estrena del disc d'El Diluvi el divendres 12 d'abril, aquest amant de la cuina s'ha inspirat en diverses cançons del grup valencià per oferir noves propostes gastronòmiques. "I tu sols tu", per exemple, es convertia així en una amanida amb pollastre, poma dolça i sèsam negre, i "Ànima blanca", en unes aletes de pollastre amb salsa de llimona. En altres casos també ha pres com a referents bandes com Roba Estesa, Oques Grasses i El Pot Petit, i ja es prepara per a les Setmanes Gastronòmiques de Namina el mes de maig, Daniel Higiénico el juny i Ebri Knight el juliol.
Cartell de la Setmana Gastronòmica d'El Diluvi