Estrenes

Albert Palomar ens descobreix la seva nova sonoritat amb dues noves cançons

Estrenem "Petit" i "Deixant de perdre" del nou disc de l'artista

| 16/04/2019 a les 12:30h

Albert Palomar
Albert Palomar | Oriol Según
Després de cinc anys, Albert Palomar ja té a punt el seu nou disc, que es publicarà el pròxim 26 d'abril i que porta per nom La llosa del cavall (Microscopi, 2019). El tercer disc en solitari del cantant manresà conté les dues cançons que estrenem avui a Enderrock.cat. A "Petit" i "Deixant de perdre" hi podem veure el gir sonor que Palomar ha fet en els seus nous temes, on ha abandonat la guitarra acústica per jugar amb sintetitzadors i bateries distorsionades. 





El cantant assegura que és una persona "optimista de mena", i aquest caràcter el veiem reflectit en les dues cançons que avui estrenem. 'Obre la porta a l'infinit', canta el manresà al tema "Petit", on intenta fer reflexions des de "la perspectiva d'un nen". D'altra banda, "Deixant de perdre" és un tema de superació amb el qual Palomar vol reflectir l'estat d'ànim de "quan et trobes en un moment baix i l'únic que pots fer és anar cap amunt".

Albert Palomar va formar part del grup Plouen, amb qui va guanyar el Premi Enderrock a Millor grup revelació pel seu primer disc, Plouen Catximbes (Propaganda pel Fet!, 2006). L'any 2012 el grup es va dissoldre i Palomar va emprendre la seva carrera en solitari, publicant dos discos d'estudi, No estem sols (Right Here Right Now, 2012) i Cor de bou (Right Here Right Now, 2013). A la vegada que començava aquest nou camí musical també es va aventurar a obrir l'Aviram Estudi, on a més de músic Albert Palomar també exerceix de productor per a altres grups i artistes com Namina o Ian Sala. El cantant ha enregistrat aquest darrer disc al seu propi estudi, i el podrem escoltar per primer cop en directe el 30 d'abril al Tatre Kursaal de Manresa.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Plouen Catximbes, estrenes, Deixant de perdre, La llosa del cavall, Petit, Albert Palomar, Plouen

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.