Estrenes

Pol Cruells canta contra l'escalfament global a «L'últim iceberg»

Avui estrenem la cançó en forma de videolyric que formarà part del disc 'Fanzín'

| 17/04/2019 a les 13:30h

Pol Cruells
Pol Cruells | Joan Locubiche
Pol Cruells se suma a la lluita contra el canvi climàtic amb el seu tema "L'últim iceberg", que avui estrenem acompanyat d'un videolyric a Enderrock.cat. Aquesta cançó és un avançament del seu darrer disc, Fanzín (Microscopi, 2019), que es publicarà el 23 d'abril en un format especial que remet a les publicacions underground que des dels anys seixanta fins a l'actualitat no s'han deixat de publicar. La cançó que avui estrenem representa a la perfecció un disc ple de lletres inspirades en reflexions personals del mateix artista, que abandona la seva part més intimista per fer un disc amb un contingut més social i reivindicatiu.


Amb una lletra un pèl apocalíptica, però mantenint la fe en la humanitat, la cançó alberga l'esperança que encara pot ajudar a frenar el canvi climàtic. Com diu Cruells, només podrem revertir la situació en cas que "ens quedi una mica de decència humana". El videolyric que l'acompanya reforça aquest clam alternant imatges de "natura agredida i maltractada" amb altres en què ell mateix recull brossa per influir en el fet que tothom hi ha de posar el seu gra d'arena per poder salvar el planeta. 

El cantant i baixista sabadellenc té tres treballs propis a l'esquena, a més de les col·laboracions esporàdiques amb artistes de la talla de Joana Serrat o Els Amics de les Arts. Ara Pol Cruells està a punt de publicar el seu quart disc, resultat d'un camí amb el qual l'artista ha anat descobrint el seu propi tarannà musical. A Fanzín el músic aposta per un estil més pop, sense perdre la formació acústica que el caracteritza. Però no és l'únic canvi, i és que l'artista líricament deixa enrere la seva part més intimista per crear un disc amb un contingut més social i reivindicatiu. 

El CAT (Centre Artesà Tradicionàrius) de Gràcia és l'escenari escollit perquè el pròxim divendres 24 de maig Pol Cruells presenti el seu nou disc, per primer cop en directe. La següent cita serà a la seva ciutat, Sabadell, el divendres 28 de juny.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Fanzín, L'Últim Iceberg, estrenes, Pol Cruells

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.