Actualitat

Cases de la Música ha anunciat els 57 grups que rebran les beques de suport a la creació

Enguany el Programa de Suports a la Creació ha incorporat dues noves línies d'ajudes

Les ajudes van des de l'enregistrament de maquetes o la producció de directes fins a la participació en esdeveniments

| 18/04/2019 a les 17:00h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
Cases de la Música va obrir el passat 18 de febrer la tercera convocatòria del Programa de Suports a la Creació musical per a músics i formacions novelles i emergents. Dels 512 grups i artistes d'arreu de Catalunya que s'han presentat en aquesta edició, s'han seleccionat un total de 57 grups que es beneficiaran de les ajudes.

Enguany, a més, s'obren dues línies noves d'ajudes, i queden repartides de la següent manera: 8 beques per a l'enregistrament en estudi, 19 per a producció de directes, 14 per a creació de càpsules audiovisuals, 3 per a la participació al Mercat de Música Viva de Vic, 5 per a la participació en la Fira Mediterrània de Manresa, 5 per a l’autoria i composició, amb el suport de la Fundació SGAE, i 3 per a la participació al festival Acústica de Figueres, que es farà pública durant el mes de maig.

Aquestes ajudes han estat atorgades per jurats formats per membres de les diferents Cases de la Música i s’ha valorat la potencialitat i projecció futura de cada grup. També es té en compte l'impacte que poden tenir en cada grup o artista depenent dels seus punts més potents i es pretén orientar-los cap a la línia de suport que més els convingui, per tal de corregir les mancances i en funció, també, dels seus punts forts.

Els grups seleccionats són els següents:

Grups seleccionats per a les ajudes a l’enregistrament de maquetes: BandalonaOminiraHitthrowSara RoyEspígolAbiertas Hasta el AmanecerRelat i Kàfkia.

Grups seleccionats per a les ajudes a la producció de directes: KarabashDon CosmicSharman DenPlaneMaruja LimónThe SappysAini's AnswerL'Òstia del SeglePachawa SoundLombaoWe Are Not HeroesPanoràmicaDobleDespitFokJoinaSirollLasta SancoThinkin' Wild.

Grups seleccionats per a les ajudes a càpsules audiovisuals: Sandra MontfortHola ChicaRadical DistrictAtretzMarble ShadowCine NúriaCueva MapacheSander ClasenKumbaraRelatFestucsEl Quinto CarajilloThinkin' WildSara Roy.

Grups seleccionats per a les ajudes a la composició i autoria: Gerard Vidal Barrena (The Bird Yellow), Núria Garcia Duran (Nunú), Marc Mas (Nara), Oriol, Puig i Vilalta (Puxi) i Carles Vidal (Tom Hagan).

Grups seleccionats per a la participació al MMVV a l'Escenari Cases de la Música: EgosexFokRúpits.

Grups seleccionats per a la participació a la Fira Mediterrània de Manresa a l'Escenari Cases de la Música: Marala TrioHamsaHamsaÓscar TorresEl Quinto CarajilloKumbara.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Cases de la Música, Programa de suports a la creació, Mercat de músiques vives de Vic, Fira Mediterrània, Festival Acústica, actualitat, Fundació SGAE

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.