Estrena

La filosofia de Fetus es resumeix amb «El mite de la taverna»

Estrenem un nou avançament del grup empordanès, que el 3 de maig publica 'Terra cuita'

| 18/04/2019 a les 11:00h

Fetus
Fetus | Arxiu del grup
El segon assalt està en joc, aquest maig descobrirem com les gasten els bisbalencs Fetus amb el seu segon llarga durada. De moment, el trio avança una nova cançó de Terra cuita (Bankrobber, 2019). Escoltem com sona en exclusiva "El mite de la taverna".



Després de debutar amb L’epicentre del fangar (Bankrobbber, 2017), el grup liderat per Adrià Cortadellas i Telm Terradas torna a l'atac amb dotze cançons de tall tavernari, amb el punk i el garatge com a gasolina estilística i les lletres tan incendiàries com nostrades, com a fil conductor. Els empordanesos han tornat a confiar en Joan Colomo per la producció i en Víctor García per a la masterització.

Com a nous col·laboradors hi trobem l'escriptor, també empordanès, Adrià Pujol Cruells, que introdueix la cançó que estrenem avui. Entre les files de recents al·liats també hi trobem l'il·lustrador Roger Pelàez (Budellam, Zombie Pujol), que s'ha encarregat del dibuix de la portada.

Terra cuita sortirà el proper 3 de maig i les primeres dates de presentació seran el 10 del mateix mes a Mecànic de Gràcia i el 18 al Museu Terracotta de la Bisbal d'Empordà.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, El mite de la taverna, Empordà, Adrià Pujol, actualitat, estrenes, estrena, Fetus

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.